Könyvtárnyitás Miskolcon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 15. szombat

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Könyvtárnyitás Miskolcon
Könyvtárnyitás Miskolcon PDF Nyomtat Email
2020 június 15., hétfő 10:34

A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi tagkönyvtára 2020. június 15-től teljes körűen visszaállítja szolgáltatásait. Mostantól a kölcsönzésen túl lehetőség van a helyben olvasásra, a kutatásra, az internethasználatra. Csak azt kérik a látogatóktól, hogy ne feledkezzenek meg a veszélyhelyzetben hozott egészségügyi rendelkezésekről: viseljenek maszkot, tartsanak egymástól legalább másfél méternyi távolságot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A könyvek előzetes igénylésére továbbra is van lehetőség. Akik tehetik, a könyvtár honlapján elérhető katalógus alapján otthon is kiválaszthatják azokat a könyveket, amelyeket szeretnének kikölcsönözni, és az online előjegyzéssel csökkenteni tudják a könyvtárban, a zárt térben töltött időt. (www.rfmlib.hu).

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Görgey Artúr úti központi épülete hétfőtől péntekig délelőtt 9-től este 6-ig tart nyitva, a tagkönyvtárak – a Szentpéteri kapui József Attila Könyvtár, a Park utcai Kaffka Margit Könyvtár, az avasi Móra Ferenc Könyvtár, a diósgyőri Petőfi Sándor Könyvtár, a Mindszent téri Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár és a martinkertvárosi Tompa Mihály Könyvtár – hétfőtől péntekig délelőtt 10-től este 6-ig várja az olvasókat,  a Mindszent téri  Lévay József Muzeális Könyvtár hétköznapokon reggel 9-től délután 5-ig látogatható.

A korábban kikölcsönzött dokumentumok lejárati határidejét július 1-ig automatikusan meghosszabbítják, és addig késedelmi díjat sem számolnak fel.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások