Kihívások előtt az Operafesztivál
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 21. hétfő

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Kihívások előtt az Operafesztivál
Kihívások előtt az Operafesztivál PDF Nyomtat Email
2020 május 28., csütörtök 06:45

A Koronavírusjárvány miatti vészhelyzet nagyon komoly kihívások elé állította Miskolc városát és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező csapatot – pénzügyi és jogi értelemben egyaránt.

 Hosszú hetek megoldás- és kiútkeresését követően arra kellett jutnunk, hogy a bizonytalan helyzetben 2020-ban Miskolcnak nincs lehetősége megrendezni a 20. Operafesztivált és a jubileumi fesztivál legkiemelkedőbb eseményének szánt José Carreras koncertet. A menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak.

 

A világhírű tenor előadására nagyon sok jegy kelt el elővételben, a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. pedig a jogszabályoknak megfelelően rendezi ezen belépők sorsát.  Miskolc városa és az Operafesztivál Kft. úgy döntött, hogy túl azon, hogy az on-line jegyforgalmazón, és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető és Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

 

Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot”  kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc városa, vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be.

 

Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai, a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvényei, különösen a Művészetek Háza és a Lovagi Tornák Tere saját szervezésű koncertjei és eseményei, a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei, a Diósgyőri Vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása. A város igyekszik ezt a listát tovább bővíteni.

 

Azt szeretnénk, ha a vendégeink és a miskolciak így is kifejezhetnék elkötelezettségüket a város kulturális élete iránt és azzal támogatnák a város igen nehéz helyzetbe került rendezvény-, és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras jegyek árát ezen a kuponfüzeten keresztül biztosan Miskolcon, a miskolci kulturális életben költik majd el.

 

Hiszünk abban, hogy ez az összefogás is segít majd abban, hogy mihamarabb visszatérjen az élet Miskolcra, a miskolci kultúrába és hiszünk abban, hogy mihamarabb újra találkozunk.

 

Kérjük azokat, akik megtehetik, a jegyvisszatérítés helyett válasszák a támogató kuponfüzetet, amellyel a legtöbbet segítenek Miskolcnak, de természetesen a visszaváltásban is készségesen segítünk közvetlenül és partnereinken keresztül is.

 

Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen. Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház Jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására az alábbi https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas felületen regisztrálhatnak 2020. június 2- június 30 között.

 

A kuponfüzetről és a jegyvisszaváltásról bővebb információkat az operafesztival.hu weboldalán találnak az érdeklődők.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások