Megkezdődött a kölcsönzés
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 27.

Adalbert ünnepli névnapját.
Holnap Vencel napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Megkezdődött a kölcsönzés
Megkezdődött a kölcsönzés PDF Nyomtat Email
2020 május 25., hétfő 16:57

A miskolci  II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár és valamennyi fiókkönyvtára mától ismét várja olvasóit.

Hosszú, mintegy két hónapig tartó szünet után újra lehetett könyveket visszahozni és kölcsönözni. A délelőtti órákban a 65 év felettiek, míg délután a 65 év alattiak vehetik igénybe a szolgáltatást. Fontos tudni, hogy jelenleg még csak előzetes foglalásokkal lehet kivenni könyveket. Az igényeket az online katalóguson keresztül, valamint a könyvtárak e-mail-címén és telefonszámán várják az intézmények munkatársai. A könyvtár szeretné kárpótolni az olvasóit a zárvatartás miatt kiesett időszakra, ezért akinek a közeljövőben időszerű a könyvtári tagság megújítása, az a korábban megszokott egy év mellé két hónapot ajándékba kap, tehát 14 hónapig lesz érvényes az olvasójegye, változatlan áron.


További információ: www.rfmlib.hu


Könyvtáraink elérhetősége:

Központi épület                     46/503-125                 H–P 9–18 óráig                      Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

József Attila Könyvtár          46/324-105                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Kaffka Margit Könyvtár        46/368-881                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Móra Ferenc Könyvtár          46/304-107                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Petőfi Sándor Könyvtár         46/379-032                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Szabó Lőrinc Könyvtár         46/344-851                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Tompa Mihály Könyvtár       46/380-566                 H–P 10–18 óráig                    Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások