Elismerés Lehoczki Lászlónak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 14. hétfő

Vazul ünnepli névnapját.
Holnap Jolán napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Elismerés Lehoczki Lászlónak
Elismerés Lehoczki Lászlónak PDF Nyomtat Email
2020 március 05., csütörtök 06:41

A polgári védelem napja alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozta a Spider Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetőjének. Lehoczki Lászlónak a dunai hajóbalesetben nyújtott kiemelkedő szakmai munkáját és emberi magatartását ismerték el ezzel a kitüntetéssel.

 A rendezvényen csaknem negyvenen vettek át elismerést a katasztrófavédelmet támogató tevékenységükért. Lehoczki László most először kapott díjat egyénileg. – Nagyon örülök neki, ez egy erkölcsi elismerés. Az elmúlt egy évben a dunai hajóbalesetben több napon át vettem részt kollégáimmal, Kiskőrösön egy eltűnt fiatalembert kerestünk, valamint Miskolc környékén is számtalanszor segédkeztünk kutyáinkkal eltűnéseknél és vízi baleseteknél. Továbbra is ugyanúgy fogom élni az életemet, mint eddig tettem - fogalmazott.


A megyéből Soltész János, a Kazinc Mentőcsoport, Izsófalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka és Sáfián Ádám, Abaújszántó polgármestere vehette át ugyanezt a díjat.

Forrás:minap.hu

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások