Hegyvidék az Alföldön - Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 14. hétfő

Vazul ünnepli névnapját.
Holnap Jolán napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Hegyvidék az Alföldön - Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben
Hegyvidék az Alföldön - Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben PDF Nyomtat Email
2020 január 29., szerda 16:52

Fürdők, erdei és barlangtúrák, fesztiválok – ezek voltak a leggyakoribb témák a Miskolc-pultnál Debrecenben az év első turisztikai vásárán.

A múlt hét végi 3 napos rendezvényre a Kölcsey Központban várták az érdeklődőket a kiállítók. A jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásáron Miskolc önálló pulttal, a Mátra – Bükk turisztikai régió standján mutatta be aktuális idegenforgalmi kínálatát. A várost és a legfontosabb attrakciókat, látnivalókat bemutató kiadványok mellett sokan kerestek térképet és éves programajánlót is.

Mivel az Alföld, azon belül Debrecen és környéke az egyik legfontosabb küldőterülete Miskolcnak és a bükki településeknek, fontos az ottani megjelenés. Az érdeklődők többsége visszatérő vendég, sokan ismerik már Miskolc legfontosabb látnivalóit, így nyitottak az új ajánlatokra. A közelgő Kocsonyafesztivál és más nagyrendezvények is komoly vonzerőt jelentenek a számukra.

A Miskolc-pultnál a város turisztikai szervezete, a MIDMAR képviselője látta el információval az érdeklődőket. Szombaton, a közönség által leglátogatottabb napon a Miskolctapolca Barlangfürdő munkatársai is várták az érdeklődőket – kiadványokkal, apró ajándékokkal és masszázzsal.

A rendezvényen, a hagyományokhoz híven, nyereménysorsolást is tartottak, ahol miskolci ajándékcsomagot is nyerhettek a szerencsés résztvevők.

A hasonló vásárok kiváló lehetőséget biztosítanak a turisztikai szakemberek számára nemcsak a potenciális vendégekkel való találkozásra, hanem a szakmai partnerekkel történő megbeszélésekre is; így szakmai kirándulások, study tour-ok és egyéb együttműködési lehetőség egyeztetésére is.

Legközelebb február végén a budapesti Utazás kiállításon mutatkozik be Miskolc turisztikai kínálata a szakma és a nagyközönség előtt.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások