Vodafone: karácsony a jótékonyság jegyében
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 12. szerda

Gabriella ünnepli névnapját.
Holnap Luca napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Vodafone: karácsony a jótékonyság jegyében
Vodafone: karácsony a jótékonyság jegyében PDF Nyomtat Email
2017 december 22., péntek 14:54

A december idén is a jótékonysági akciókról szólt a Vodafone Magyarországnál: országszerte megajándékozták a Digitális Iskola Programban résztvevő iskolák egy részének diákjait, játék-gyűjtést szerveztek a szolgáltató munkatársai körében a hátrányos helyzetű gyerekeknek, az önkéntesek ajándékcsomagokat állítottak össze az egyik budapesti hajléktalanszállón tartott karácsonyi ünnepségre és ételt is osztottak a rászorulóknak.


A Vodafone Magyarországnál a jótékonyság jegyében telt a december – a Vodafone Alapítvány munkatársai bejárták az országot, hogy megajándékozzák a rászorulókat. A turné december 6-án vette kezdetét Miskolcon, a Vodafone Magyarország második otthonában: 400 gyermek karácsonyát tették szebbé, ugyanis idén is elhozták a Mikulást a Miskolci Nemzeti Színházba. A Miskolci Gyermekváros lakói, az Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény és a Vodafone Digitális Iskola Programban résztvevő Hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskola tanulói mellett Miskolc város nagycsaládjainak gyermekei is részt vettek az ünnepi eseményen, amelyről felejthetetlen élményekkel, és sok ajándékkal térhettek haza.
Ezt követően a korcsolyázásé lett a főszerep: a turné második állomása december 12-én, Budapesten volt, ahol a Galgamácsai Fekete István Általános Iskola diákjai vettek részt egy karácsonyi korcsolyázáson a Bálna melletti jégpályán, majd a délutáni-esti órákban családi korcsolya nappal és újabb gyűjtéssel folytatódott az esemény. Majd december 19-én a szintén a Digitális Iskola Programban résztvevő Fekete Borbála Általános Iskola Csere-Erdő Tagiskola diákjait lepték meg egy korcsolyázással Debrecenben, a Jégcsarnokban.
Mindemellett a vállalatnál gyűjtést is szerveztek a háton belül: 3 hét alatt körülbelül félmillió forint értékben adományoztak játékokat a miskolci és a budapesti iroda munkatársai. Az ajándékokat – könyveket, legókat, társasjátékokat, logikai- és készségfejlesztő játékokat, kézműves csomagokat – 11 iskola rászoruló diákjai körében osztották szét a hét elején.
Mivel azonban a karácsony kortól függetlenül mindenkit megillet, a Vodafone sem csak a legkisebbekre fókuszált. A Vodafone munkatársai a gyermekek mellett 300 hajléktalan karácsonyi ünnepét tették szebbé december 20-án, az Alföldi utcai hajléktalan szállón rendezett karácsonyi ünnepségen, melyre az ajándékcsomagokat a Vodafone önkéntesei állították össze és szállították ki.

A jótékonysági körút a mai napon, december 22-én ér véget. A Vodafone Magyarország önkéntesei a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos ételosztó akciójának segítésében vállalnak segítséget – 1000 adag ételt osztanak ki a rászorulóknak Csepelen.
A szolgáltatónál immár bevett szokás, hogy a december a jótékonysági akciókról szól, mindebben pedig elengedhetetlen szerepe van a budapesti központ és a Miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ munkatársainak. A Vodafone Magyarország önkéntesek munkájukkal minden év decemberében jelentősen hozzájárulnak, hogy a lehető legtöbb rászorulónak legyen még teljesebb a karácsonya.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások