• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Sikerrel zárult a Nő a Partnerség konferencia Lillafüreden
Sikerrel zárult a Nő a Partnerség konferencia Lillafüreden PDF Nyomtat Email
2017 március 09., csütörtök 14:12

A 150 fős tanácskozás, amely kedden kezdődött, a Nő A Siker Alapítvány szervezésében, ma véget ért.  A rendezvényen mintegy 80 női civil szervezet képviseltette magát, határon innen és túl.


Kárpátaljáról, Erdélyből és a Felvidékről  is érkeztek hölgyek, hogy  az összefogás jegyében, elmondják tapasztalataikat, javaslataikat, és meghallgassák itthoni társaikat.
Csöbör Katalin, a Nő A Siker Alapítvány elnöke bejelentette, hogy  200.000 forinttal támogatják a kárpátaljai Tatár Fruzsinát, aki az Első Kárpátaljai Népi Zenede tagja és több tehetségkutató versenyen is jelentős eredményeket ért el, valamint 300.000 forinttal járulnak hozzá a miskolci Kiss Ildikó, máltai énekversenyen való részvételéhez. A konferencia első napján érkezett felajánlásnak köszönhetően, a repülőjegy már biztosított a kislány és kísérője számára. Az Alapítvány és a rendezvény  egyik célja, hogy támogassa a tehetséges, feltörekvő fiatalokat, itthon és a határon túlon is.
Csöbör Katalin elmondta, a párbeszéd sikeresen elkezdődött, kiváló előadások hangzottak el és jövőre, a tervek szerint még több erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, vajdasági magyar női szervezetet, érdeklődőt várnak majd, hiszen a határok megszűnésével, egy sokkal szorosabb összefogás, együttműködés is körvonalazódik.Sőt, a V4-es bővítés is elképzelhető a 2018-as Nő a Partnerség konferencián.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások