Kultúra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 17.

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra
Kultúra
Díjátadással, kiállítással és kötetmegjelenésekkel ünnepli a Magyar Kultúra Napját a Herman Ottó Múzeum PDF Nyomtat Email
2021 január 15., péntek 11:59

A vírushelyzet okozta keretekhez igazodva, online felületein nyílik ki a tudományok és művészetek kincsesháza január 22-én.

Bővebben...
 
A koronavírus ellenére is több százezres látogatószámot produkált 2020-ban a Zsolnay Örökségkezelő PDF Nyomtat Email
2021 január 14., csütörtök 11:37

Az ország legnagyobb kulturális intézményeként a pécsi Zsolnay Örökségkezelő számára is rendkívüli év volt 2020. A turisztikai látnivalókat és programokat kínáló cég mozgástere jelentősen leszűkült a koronavírus miatt, ám az adatok szerint sikerült kihozni a helyzetből a lehető legjobbat: tavaly közel 1200 programot valósított meg és több mint 240.000 látogatót fogadott az intézmény.

Bővebben...
 
Így hozhatjuk ki magunkból az alkotó énünket PDF Nyomtat Email
2021 január 13., szerda 19:20

Az elmúlt év megmutatta, hogy a legtöbbünkben igenis él az alkotási vágy: egy csapásra jógamesterek, pékek és fermentálóművészek lettünk, ezt a lelkesedést pedig 2021-ben is érdemes megtartanunk. Az inspiráció persze mindenkinek mást jelent: van, aki a művészetekben, más a szépségápolás területén, valaki pedig a karrierjében vagy éppen a családi életben találja meg a kiteljesedést. Bármilyen területről is legyen szó, tudatosan is dolgozhatunk kreatív, alkotó énünk életre hívásán – ebben segítenek most a Metropolitan Egyetem oktatóinak tippjei.

Bővebben...
 
A Zsolnay Örökségkezelő kiállításai nyerték a Made in Pécs művészeti díját PDF Nyomtat Email
2021 január 11., hétfő 15:17

A Made in Pécs városmagazin minden évben összegzést készít az esztendőről, és több kategóriában Made in Pécs díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket. Ezúttal rendhagyó módon az összes kategória valamennyi jelöltjének odaítélték a díjat, ezzel is tisztelegve egész éves teljesítményük előtt egy ilyen nem mindennapi esztendőben. Így a 2020 művészeti eseménye kategóriában három kiállítás nyerte el a díjat: az Állapotfelmérés, A test ördöge és a B oldal.

Bővebben...
 
Lackfi Jánossal ünnepli a magyar kultúra napját a Zsolnay Örökségkezelő PDF Nyomtat Email
2021 január 11., hétfő 09:31

Zene és szöveg egyesül Pécsett a magyar kultúra napján! Január 22-én Lackfi János költő a 13 fős Fugato Orchestrával érkezik a Kodály Központba. Az verses koncertet élő online közvetítéssel követheti a közönség.  

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások