Kultúra
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 25. kedd

Vilmos ünnepli névnapját.
Holnap János napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra
Kultúra
Miskolcon folytatódott az Úton Cziffra Központ roadshow PDF Nyomtat Email
2019 június 24., hétfő 10:41

Miskolcra érkezett június 17-én az Úton van a Cziffra központ országos kulturális roadshow. A délelőtt folyamán baráti hangulatban nézők közreműködésével zajlott Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész nyílt főpróbája a Miskolci Szimfonikus Zenekarral és Sárközy Lajos hegedű virtuóz zenekarával. A próbát követően a Szimfónia alapítvány támogatásában tehetséges roma gyerekek mutattak be zeneműveket, amelyet a kávéházi cigány zenekultúrával foglalkozó szakmai beszélgetés követett. Az estét Balázs János bravúros koncertje zárta.

Bővebben...
 
A Csontváry-rejtvény PDF Nyomtat Email
2019 június 21., péntek 13:47

A Fülep Lajos akadémikus meghatározásával „világtörténeti jelentőségű” Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) festőművész halálának 100. évfordulója alkalmából a Hagyományok Háza (Budai Vigadó) Halmos Béla termében (1011 Budapest, Corvin tér 8.) 2019. június 29-én 10 órakor emlékkonferenciát rendeznek avatott kutatók-művészek közreműködésével. Előadók: W. Barna Erika kézíráskutató, Menyhárt László művészeti író, Szabó Antónia képzőművész, Szántai Lajos műveltségkutató, Makoldi Sándor (felvételről) és Miklósvölgyi János festőművész. A helyszínen megtekinthető az alkotó eddig lappangó képei közül két – anyagvizsgálattal, szakvéleményekkel, műelemzésekkel igazolt – eredeti alkotása, a Városka a domboldalon (Városszalónak látképe) és a festő arcképét is rejtő Híd egy hegyi folyó fölött.

Bővebben...
 
Több éves kihagyás után is van visszaút a munkához: kismamák, karrierváltók is csatlakoztak a „Return to Work” programhoz PDF Nyomtat Email
2019 június 20., csütörtök 16:51

 A Morgan Stanley idén már 3. alkalommal szervezi meg „Return to Work” „újrakezdő” programját, amelynek célja, hogy olyan álláskeresőknek segítsen, akik legalább 2 év kihagyás után szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra.

Bővebben...
 
Emlékkódex készült a könyyvhéten PDF Nyomtat Email
2019 június 20., csütörtök 08:23

 A Szemere Bertalan Szakközépiskola tanulói és tanárai a Megyei Értéktár emlékkódex festéséről készültek képeink a Könyvhéten.

Bővebben...
 
Kihívásokkal és sikerekkel teli évadot zártunk PDF Nyomtat Email
2019 június 18., kedd 06:35

Radnóti Színház évadzáró sajtóinformáció 2018|2019

5 bemutatóval, számos szakmai programmal, 202 előadással, a tavalyihoz képest 8 ezerrel több látogatóval (58 393) és 100,19%-os látogatottsággal zártuk az idei évadot a Radnóti Színházban és a külső helyszíneinken.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások