Amikor egy csomag több mint „csak” egy csomag
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. november 26. csütörtök

Virág ünnepli névnapját.
Holnap Virgil napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Amikor egy csomag több mint „csak” egy csomag
Amikor egy csomag több mint „csak” egy csomag PDF Nyomtat Email
2020 október 21., szerda 15:31

Székesfehérvári kis rajongót lepett meg a UPS futárja

 A nap, mint nap új és új pakkokkal érkező csomagkézbesítő autók világszerte számtalan kisgyermek képzeletét ragadják meg, a futárok munkáját a szemükben talán csak az űrhajósokéhoz és tűzoltókéhoz mérhetővé teszi. A világháló teles-tele van olyan videókkal, amin boldog kis rajongók üdvözlik a hozzájuk és családjukhoz érkező kézbesítőket. Egy a UPS-ért rajongó magyar kisfiú és anyukája jóvoltából immár Magyarországon is készült videó, ami az őszinte gyermeki öröm megnyilvánulását rögzíti egy különleges csomag kézbesítése során.

Marci egy székesfehérvári kisfiú, aki igazi szuperrajongó, odáig van a nemzetközi csomagszállító cég, a UPS jellegzetes barna furgonjaiért, és állandóan azokat figyeli, ha éppen elhaladnak a családi házuk ablaka előtt. A rajongása odáig megy, hogy legkedvesebb barátjával építőkockából készítettek szállítóautókat, és ezekkel el is indították saját UPS „futárcégüket”.

Marci édesanyja megkeresése nyomán a UPS futárja egy személyre szabott ajándékcsomaggal, többek között egy kis játékautóval, a szállítófurgonok tökéletes másával lepte meg a kisfiút hetedik születésnapja alkalmából. Ami ennél is többet jelentett Marci számára, hogy egy rövid időre a valódi jármű volánja mögé is beülhetett. Saját és anyukája szavai szerint ezzel egy nagy álmát váltotta valóra a futárcég. Könnyen lehet, hogy ezen a napon egy új UPS-kolléga született.

A találkozásról szóló videó az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/RPGL3t1o5oY

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások