Hogyan kell használni a 2in1 fonott babafészket?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 15. szombat

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Hogyan kell használni a 2in1 fonott babafészket?
Hogyan kell használni a 2in1 fonott babafészket? PDF Nyomtat Email
2020 június 15., hétfő 10:14

Minden anyukának fontos, hogy kisbabája a lehető legnagyobb kényelemben tudjon szundikálni.

Ezenfelül azonban hamar fontossá válik az is, hogy a kicsi közel lehessen a szüleihez. Ez jó a babának, hiszen így nyugodtabban alszik, és jó a szüleinek is, mert ha éjjel el kell látni a teendőket a kicsi körül, néhány méteres távolságban lesz csupán. Többek között ezért is szereti olyan sok anyuka a 2in1 fonott babafészket. És hogy még miért? Azt a következőkben megtudhatod!

Mire jó egy babafészek?


A Peekabooshop.hu-nál kapható fonott babafészkek tökéletes alvóhelyként szolgálhat a kisbabádnak. Pihe-puha falainak köszönhetően a kicsi nem fogja magát beütni sehova, ha mocorog álmában. Ezt a biztonságos kis bölcsőt sok helyen lehet használni. Ahogyan azt már a bevezetőnkben is említettük, például az ágyban, hogy a kicsi kettőtök között aludhasson.


Ha szeretnél egy jó könyvet elolvasni, vagy megnézni egy filmet a nappaliban, ebben a kis fészekben leteheted a kicsit magad mellé. Betakargatva egy babatakaróval, a kicsi feje alatt egy kényelmes párnával, ami megtartja a fejét, tökéletes időt tölthettek. A finom melegben ráadásul a baba jó eséllyel álomba fog szenderedni egy rövid időre.


Ha nyaralni mentek, vagy akár csak meglátogatjátok a rokonokat, akkor is érdemes bepakolni a kocsiba a fészket. Nincs nagy súlya, nem foglal sok helyet, viszont segíthet a kicsinek hamar elaludni.


A legtöbb kisbaba nehezen alszik el új környezetben, az ismeretlen illatok, hangok, színek mind nehezíteni fogják a dolgodat altatáskor. Ha egy babafészek kényelmébe teszed le, akkor viszont annak az illata, színe megnyugtatja majd, hiszen otthon is éppen ebben alszik.


Mitől jobb a 2in1 fonott babafészek?


A 2in1 fonott babafészek különbözik a társaitól. Jogosan érkezhet tőled a kérdés, ahogy ezt a cikket olvasod, hogy vajon miért? A válasz nagyon egyszerű. A legtöbben, amikor várják a kisbabájukat, próbálnak olyan termékeket választani, amelyek multifunkciósak, amelyeket nem csupán néhány hónapig lehet használni. Nos, a fészken található rácsvédő levehető, így akár óvodáskorig is tökéletesen használható a kiságyon. A 2in1 fonott babafészek tehát sokáig háztartásotok része maradhat, szerintünk igazán érdemes ezt beszerezni a sok opció közül!


Mivel érdemes kiegészíteni?


Ha figyelmesen olvastad cikkünket, már említettünk két kiegészítőt, amelyekre szintén szükséged lehet: takaró és párna. Ezekből érdemes többet is tartani otthon, kinevezni egyet a babakocsiba és az autóba, illetve egyet az ágyikóba. A pillangópárnák könnyen megtartják a baba fejét, a kétoldalú babatakarók pedig akár otthon, akár egy kiruccanáson is gond nélkül finom melegben tartják a kicsit télen-nyáron!/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások