Ki ne szeretne bőségben élni? Néhány tipp, hogy meg is valósíthasd
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 29. kedd

Mihály ünnepli névnapját.
Holnap Jeromos napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Ki ne szeretne bőségben élni? Néhány tipp, hogy meg is valósíthasd
Ki ne szeretne bőségben élni? Néhány tipp, hogy meg is valósíthasd PDF Nyomtat Email
2019 október 14., hétfő 09:26

Első lépésként fontos megfogalmazni, hogy kinek mit jelent a bőség fogalma. Biztos, hogy csak a pénz az, ami bőséget adhat? Csak az anyagi, materiális tényezők azok, amiktől úgy érezzük, hogy bőségben élünk?


Ami örömmel tölt el téged


Nem túl meglepő módon, nem csak a pénz által érezhetjük azt, hogy bőségben élünk. Számtalan, sokkal fontosabb dolog is jelen van az életünkben, amiknek a megléte sokkal inkább előidézi bennünk a bőségről alkotott képet. Ilyenek például az egészség, a párkapcsolat rendezettsége, a munka vagy hivatás megtalálása, utazás, hobbi megélése, azaz csupa olyan dolog, amitől bőségben érezzük magunkat.


Ez az a fogalom, amire nem lehet ráhúzni egy adott dolgot, hiába próbáljuk meg a pénzzel. Mindenkit más tesz boldoggá, ezt pedig el kell fogadni. Van, aki attól boldog, hogy jól fizető munkája van, míg mást azt tesz boldoggá, hogy megélheti a lehetőségeit, vagy éppen a gyereknevelésben tud kiteljesedni. Mivel nem a pénz jelenti minden esetben a bőséget, nem is biztos, hogy annak a gátjait kell csak alapul venni.


Tippjeink


Fel kell ismerni, hogy önmagunkat korlátozzuk a bőséghez vezető úton. Bár ilyenkor az első gondolata mindenkinek a tagadás, ám egy idő után be kell látnunk, hogy igenis a berögzült mintáink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy milyen életet élünk. Például nehéz bőséget előidézni olyan szülői mintákkal, hogy “nincs rá pénzünk”, vagy “ezt mi nem vehetjük meg”. Olyan sok ilyen mondat, szólás van, hogy néha fel sem tűnik a használatuk, pedig igenis gátló hatással vannak a bőség kialakítására.


Minden esetben rendkívül fontos, hogy időben felismerjük a minket irányító, hátráltató blokkokat. Ilyenek lehetnek azok a mondatok, amiket gyakran hallottunk a szüleinktől, környezetünktől. Sőt, akár az is lehet egy berögzült negatív dolog, hogy mindig meg volt határozva, hogy mennyit ehetsz az adott ételből, mivel kellett, hogy másnak is jusson, vagy éppen nem volt több.


Keressük meg, hogy mi tesz igazán boldoggá. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tudják, hogy igazán mire is vágynak. Ilyenkor elhitetik magukkal, hogy egy új telefon vagy épp cipő a boldogságot jelenti számukra, de ez egy igazán kérészéletű boldogság, hiszen nem valós igényeken alapul. Aki ismeri magát, az tudja, hogy mi teszi boldoggá, és a felé törekszik. Ha pedig eléri, az valódi bőséget és boldogságot fog hozni az életébe.


Ha ez részletesebben is érdekel, keresd Kolozsi Mariannt és a Theta Healing Teremtés és bőség tanfolyamot. Kezdd el és meglátod, hogy ahogy elkezdesz dolgozni a hitrendszereiden, hamarosan elkezdenek tisztulni és előbukkannak az okok, amiért nem sikerült idáig változtatni. Hidd el, ezentúl menni fog!/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások