Világítás megoldások a hobbi és a sport területén
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 27. szerda

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Világítás megoldások a hobbi és a sport területén
Világítás megoldások a hobbi és a sport területén PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 16., péntek 13:00

A vízcsapból is a LED-ek előnyei folynak. Ha álmából felkeltik is el tudja mondani, hogy a LED-ek hosszú élettartamúak, és rendkívül alacsony energiafelhasználásból működtethetőek. A sablon válaszok után, ha egy kicsit mélyebbre ásunk, más előnyöket is találhatunk.

Hatékonyság

Ezen fényforrásokat a hagyományos világításokkal összehasonlítva a LED-ek sokkal biztonságosabban üzemeltethetőek. Nem melegednek fel, ezzel a tűzveszély is kizárt. Emellett még fényerejük is kiemelkedően jobb, mint a hagyományos izzóké volt. Az évek múlásával már az áruk is lecsökkent a megfizethető kategóriába.

A LED-ek másik előnye a változatos felhasználási terület. A világításokat nem csak otthonunk bel- és külterületén használhatjuk fel előnyösen, hanem egyre nagyobb szerephez jutnak a sport, a hobbi és a szórakozás területén egyaránt.

Szerepe a tóparton

Az elmondott LED előnyöknek köszönhetően már bekerültek a sporthorgászok felszerelései közé is. Hatékony akkumulátoros horgász lámpák és kemping lámpák is kaphatóak. Ezzel a két világítás megoldással ezen sport szerelmesei kényelmesen tölthetik szabadidejüket még az éj leple alatt is kedvenc tavuk közelében.

A LED-es kempinglámpák legtöbbje a LED típusú világítási megoldásokra jellemző összes funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően már a sátorozás alkalmával is élvezhetjük az egyedi és változatos szabályozási lehetőségek mindegyikét. A fényerő szabályozásnak köszönhetően mondjuk a jól megvilágított halfogás után akár romantikus vacsorába is átcsaphat a hétvégi horgászat. Erről a lámpák üzemmódjának változtatásával gondoskodhatunk. Egyes kivitelek közülük már USB csatlakozóval is felszereltek, így töltésükről a legváratlanabb helyzetekben is gondoskodni tudunk.

A lámpák jellemzői

A horgász lámpák kifejezetten olcsóak, mondhatni fillérekbe kerülnek főleg akkor, ha a pecabotok áraival vetjük össze őket. Általában kis súllyal, ellenben nagy fényerővel rendelkeznek az erre a területre tervezett modellek.

A lámpák kialakításának köszönhetően könnyen kezelhetőek. Gumírozott markolatuknak köszönhetően még vizes kézzel is könnyedén elbírunk velük, sőt ugyanez védelmet nyújt a lámpának a fizikai sérülésekkel szemben is.

A sport és hobbi lámpák a kültéri lámpáknál előírt szükséges IP védelemmel felszereltek. Így biztonságosan használhatóak akár esik az eső, akár tűz a nap. Külső borításukat tekintve a kivitelek könnyűek, de mégis kifejezetten strapabírónak lettek tervezve. Ennek köszönhetően jól állják a sarat akár horgászat, akár túrázás, de kerékpározás vagy futás közben is.

Az eltérő igényekből adódóan a legjobb lámpa kivitelek is változatosak. Egy biztos, fényre szükség van. Ön legyen előrelátó, birtokoljon egy olyan sport lámpát, amelynek az élet több területén is jó hasznát fogja venni./X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások