Limuzin bérlés esküvőre
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 27. szerda

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Limuzin bérlés esküvőre
Limuzin bérlés esküvőre PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 16., péntek 10:35

Egy esküvőre ma már mindenképp majdnem kötelező elem egy limuzin bérlése. Igen ám, de miért is? Mi szükség van rá a felesleges rongyrázáson kívül? Nagyon sok oka van, hogy miért érdemes limuzint rendelni az esküvőre.


Lássuk a bérlés előnyeit


Elsőként például azért, mert egyszerre tud odaérni a helyszínre a menyasszony, a vőlegény, a koszorúslányok és természetesen a fotós is. Ez azért is nagyon fontos, mert így nem kell attól félni, hogy bárki elkésik, esetleg bennragad a dugóban, hiszen mindenki egy kocsival érkezik. Ha késnek, egyszerre késnek.


Sőt, már a limuzinban is profi képek készülhetnek, ha tényleg ott utazik a fotós, ami egyszeri és megismételhetetlen élmény és lehetőség.


Arról nem is beszélve, hogy bár azt mindenki elképzeli már kisgyermekként, hogy milyen is lesz a hófehér ruhában az oltár elé állni és elrebegni a boldogító igent, de addig már ritkán terjed ki a fantázia, hogy hogyan is jutnak el az álombeli helyszínre. Limuzinnal, persze.


Az, hogy egy ilyen elegáns autó megadja a fényét az egész esküvőnek, az már szinte alapkövetelmény. Hiszen csillogó, sikkes, igazi luxus életérzést kelt, ezzel pedig megalapozza az egész esküvő hangulatát.


Maga a kreatív fotózás is sokkal több lehetőséget rejt magában akkor, ha egy igazi limuzinnal a háttérben történik. Emellett pedig örök emlék lesz, amit évek múltán jó érzés lesz elővenni és nézegetni, hogy igen, mi ezt is megéltük, és együtt volt benne részünk. A Partylimuzinnál ebben is megkönnyítik az életünket, hiszen 4 óra bérlés felett 1 óra ajándék használat jár. Ez azt jelenti, hogy azt a plusz órát nyugodt szívvel fordíthatjuk a fotózásra is, hiszen nem kell kapkodnunk, mindenre bőven van időnk.


Hogy honnan béreljünk?


Ha nem fogadtunk esküvőszervezőt, és nincs olyan ismerősünk, aki már bérelt limuzint korábban, akkor marad az internet, mint fő segítség. Persze arra is nagyon kell figyelni, hogy nem feltétlenül ár alapján kell döntenünk. Hiszen bár lehet, hogy bizonyos bérleti díjak elenyészőek lesznek, nem biztos, hogy olyan minőséget is kapunk a pénzünkért.


Éppen ezért alaposan nézzünk körül, mielőtt választunk. A Partylimuzinnál találtunk nagyon jó árakat és emellé még számos praktikus akciót is. Nagyon lényeges, hogy mindenképp nézzük meg személyesen is a célzott darabokat, hiszen a kép csalóka is lehet. Éppen ezért böngésszünk eleget, ne elégedjünk meg az első oldal áraival, hanem igenis menjünk utána, hogy máshol mennyit kérnek 1 óra limuzin bérlésért. Meg fogunk lepődni a különbségeken.


Ne felejtsétek, ez a ti Nagy Napotok, így ne hagyjátok, hogy bármi negatív vélemény elrontsa azt, úgy éljétek és szervezzétek meg, ahogy ti szeretnétek./X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások