DK: Már a kórházak üzemeltetését is elvették Káslertől - Itt az ideje, hogy formálisan is távozzon a bukott miniszter!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 21. csütörtök

Ágnes ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Már a kórházak üzemeltetését is elvették Káslertől - Itt az ideje, hogy formálisan is távozzon a bukott miniszter!
DK: Már a kórházak üzemeltetését is elvették Káslertől - Itt az ideje, hogy formálisan is távozzon a bukott miniszter! PDF Nyomtat Email
2020 november 26., csütörtök 14:12

Tegnap a pánikkormány egy kormányrendeletben hirdette ki, hogy mostantól a veszélyhelyzet végéig már nem Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter felel a kórházakért, hanem Pintér Sándor. Kásler Miklós ezzel már csak hivatalosan maradt egészségügyért is felelős miniszter, feladatai e területen nem maradtak, ez pedig gyakorlatilag a bukását jelenti. Itt az ideje, hogy ez a bukás ne csak informális, hanem formális is legyen!

A Demokratikus Koalíció szerint Kásler Miklós leváltásával a kormány beismerte, hogy nem készítte fel a kórházakat a második hullámra, és elbukott a járvány egészségügyi kezelésében. A DK azt követeli a kormánytól, hogy tegye hivatalossá a döntését, ne csak a feladatait vegye el, hanem hivatalosan is váltsa le Káslert! A DK szerint ha az egészségügyért is felelős miniszter elbukott, akkor miniszteri fizetést sem kell adni neki, hanem azonnali hatállyal le kell váltani.

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság tagja, frakciószóvivő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások