DK: A belügyhöz fordulunk a kiskunhalasi járványkórház ügyében - Nem tudták, hogy a nyár után ősz jön, az ősz után meg tél?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 25.

Bianka ünnepli névnapját.
Holnap Dömötör napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: A belügyhöz fordulunk a kiskunhalasi járványkórház ügyében - Nem tudták, hogy a nyár után ősz jön, az ősz után meg tél?
DK: A belügyhöz fordulunk a kiskunhalasi járványkórház ügyében - Nem tudták, hogy a nyár után ősz jön, az ősz után meg tél? PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 30., szerda 11:55

Kiderült, hogy a kormány azért nem tudta még átvenni a kiskunhalasi járványkórházat, mert az még nincs téliesítve. A járvány kezdete óta azt látjuk, hogy a kormány a legegyszerűbb feladatok terén is csetlik-botlik. Előbb arról feledkeztek meg, hogy az iskola nem októberben, hanem szeptemberben kezdődik - amikor már lehetett volna mérni a diákok, tanárok testhőmérsékletét -, majd azt felejtették el, hogy a lélegeztetőgépek nem működnek orvos, ápoló és áramelltás nélkül, most pedig az érte meglepetésként a döntéshozókat, hogy a nyár után az ősz, az ősz után pedig a tél következik, így elmulasztották a kiskunhalasi járványkórház téliesítését.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdésben fordul a Belügyminisztériumhoz, hogy megtudja: miért nem készültek még el a kiskunhalasi járványkórház téliesítésével? A DK szerint a kormány alkalmatlansága nem először fenyegeti a sikeres járvány- és válságkezelést; ez már a sokadik alkalom, hogy az Orbán-kormány bénázása jelenti a legnagyobb veszélyt az országra. A DK választ vár a kormánytól: ki a felelős azért, hogy még nem téliesítették a kiskunhalasi járványkórházat, ki nem tudta a kormányból, hogy a nyár után ősz jön, az ősz után meg tél?

Oláh Lajos
A DK országgyűlési képviselője
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások