Ne engedjük, hogy Budapest a bűn városa legyen!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 2. csütörtök

Ottó ünnepli névnapját.
Holnap Kornél napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Ne engedjük, hogy Budapest a bűn városa legyen!
Ne engedjük, hogy Budapest a bűn városa legyen! PDF Nyomtat Email
2020 május 24., vasárnap 09:39


Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet. Nem sikerült.

Az elmúlt időszak bűncselekményei közül talán a legbrutálisabb történt pénteken, amikor két társaság a budapesti éjszakában összeszólalkozott, és két fiatal meghalt. A brutalitás elképesztő: amikor a késszúrások után a súlyosan sebesült áldozatok a földre estek, a támadóik meg is rugdosták őket. Az esetet még inkább minősítheti, hogy az elkövető büntetett előéletű.

Elfogadhatatlan, felháborító és egyben ijesztő a tendencia! Az elmúlt bő fél évben a gyilkosságok megszaporodtak Budapesten és a környékén. Megoldás kell, megelőzés, még több rendőr az utcákra, mert így nem mehet tovább! Felszólítjuk a kormányt, Budapest főpolgármesterét és a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy minél hamarabb találjanak megoldást arra, hogy ilyen soha többé ne fordulhasson elő! Nem nézhetik tovább tétlenül, hogy ennyire kegyetlen gyilkosságok történnek, és ami szerintünk még riasztóbb, hogy számos esetben az elkövetők fiatalok. Milyen jövőnk lesz így Budapesten, milyen jövőnk lesz Magyarországon?

A Jobbik Budapest követeli a legsúlyosabb ítélet kiszabását, azt, hogy soha többé ne eresszék vissza az ilyen embereket a társadalomba! Javasoljuk, hogy az összes ilyen és hasonló bűncselekmény elkövetői tényleges életfogytiglant kapjanak! Állítsuk meg a gyilkosokat, állítsuk helyre a közbiztonságot, és érezhesse végre magát mindenki biztonságban ebben az országban! Ebben a Jobbik Budapest teljes mértékig partnere mindenkinek.

Az elmúlt időszak áldozatainak legyen könnyű a föld! A hozzátartozókkal együttérzünk, és őszinte részvétünket fejezzük ki!

Jobbik Budapestblog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások