DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 25. hétfő

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében!
DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében! PDF Nyomtat Email
2020 április 09., csütörtök 14:06

DK: A kormány egyeztessen a szakszervezetekkel, a diákokkal és a pedagógusokkal az érettségi ügyében! - Reagálás Maruzsa Zoltán sajtótájékoztatójára Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettesének nyilatkozata, melyben Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár mai sajtótájékoztatójára reagált:

Arató Gergely: A kormány továbbra is adós maradt azzal, hogy megmondja, mi lesz az érettségizőkkel, mikor kezdődhetnek az érettségi vizsgák. Ma sem adtak választ arra sem, hogy mikor vizsgázhatnak majd azok a tanulók, akiknek a felvételijéhez nincs szüksége az érettségi vizsgára, és akiknek később sokkal nehezebb lesz letenni a vizsgáikat, mint most lenne. A kormány az érettségi kérdésében továbbra is tanácstalan és bizonytalan, még mindig nem találta meg a megfelelő megoldásokat.

Azt követeljük a kormánytól az érettségizők érdekében, hogy egyeztessenek a szakszervezetekkel, a pedagógusok, a szülők, a diákok képviselőivel, és egyezzenek meg egy mindenki számára megfelelő megoldásban, majd azt minél előbb hirdessék ki, hogy az iskolák és a diákok időben fel tudjanak rá készülni!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások