Sneider Tamás Facebook-bejegyzése: ÍTÉLET: ÉHHALÁL - Itt a karácsonyi meglepetés a kormánytól a nyugdíjasoknak!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 31. szombat

Farkas ünnepli névnapját.
Holnap napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Sneider Tamás Facebook-bejegyzése: ÍTÉLET: ÉHHALÁL - Itt a karácsonyi meglepetés a kormánytól a nyugdíjasoknak!
Sneider Tamás Facebook-bejegyzése: ÍTÉLET: ÉHHALÁL - Itt a karácsonyi meglepetés a kormánytól a nyugdíjasoknak! PDF Nyomtat Email
2019 december 12., csütörtök 16:04

„Tisztelt” illetékesek! Volt képetek 2,8%-os nyugdíjemelést közzétenni a 2020-as évre, miközben az áremelkedést 3,4%-ra várja a Nemzeti Bank? Az élelmiszerárak láthatóan az egekbe szöktek, a hús lassan megfizethetetlen, a tojás, a zöldség és a friss gyümölcs pedig luxuscikknek számít! Kérdezem tőletek, hogy mégis mit egyen a hónap végén, aki a nyugdíjkifizetés utáni néhány napban a gyógyszertárban hagyja a kapott összeg nagy részét, majd a maradékból kifizeti a számláit, a téli hónapokban esetleg még megveszi a kandallóba valót?

Szerintetek meddig bírja egy idős ember szervezete az éhezést? Sokan már így is csak kenyeret vagy némi háztartási kekszet tesznek a kosarukba a hónap végén, és nagy luxus, ha tejet vagy teát is tudnak venni mellé, amibe beáztassák. Vitaminok? Tápanyagok? Bármi, amire egy idős és beteg ember szervezetének szüksége lehet? Úgy tűnik, titeket ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Nektek köszönhetően szerencsésnek mondhatja magát az a nyugdíjas, akinek a legolcsóbb szénhidrát megtölti a gyomrát még néhány évig, amíg hónapról hónapra elvegetál az általatok teremtett földi pokolban! Ennyit ér egy ledolgozott élet? Ilyen sorsot szántok a nagyszüleinknek? Azoknak, akik ezt a társadalmat éveken keresztül feszített munkával igyekeztek fenntartani nekünk, hogy a gyerekek, az unokák a lehető legjobb körülmények között élhessenek? Így ítélitek őket lassú éhhalálra?

Ha maradt bennetek egy szemernyi emberség, akkor ellopjátok a javaslatainkat, ahhoz úgyis nagyon értetek:

A Jobbik évek óta kéri és képviseli, hogy a mindenkori nyugdíjemelés mértékét a nyugdíjas fogyasztói kosárhoz kössük, illetve azt, hogy az úgynevezett magyar indexálás bevezetésre kerüljön, melynek lényege, hogy a reálbér emelkedésének minimum 50 százalékát minden évben beépítenék az emelésekbe. Mindezek mellett a kis és közepes nyugdíjak méltányos és differenciált emelését szorgalmazzuk, ennek lenne első lépése a legalacsonyabb öregségi nyugdíj 50 ezer forintra emelése.

Lopjátok, vigyétek, legyen tiétek a dicsőség, tetszelegjetek a megmentők szerepében! VIGYÉTEK! Csak csináljatok végre valamit, mielőtt túl késő lesz!

80491431 2564130497041243 4331836729787940864 o

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások