DK: Novák Előd fejezze be a hazudozást, és olvassa el figyelmesebben az előterjesztéseket!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 7.

Tamás ünnepli névnapját.
Holnap Zoltán napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Novák Előd fejezze be a hazudozást, és olvassa el figyelmesebben az előterjesztéseket!
DK: Novák Előd fejezze be a hazudozást, és olvassa el figyelmesebben az előterjesztéseket! PDF Nyomtat Email
2019 december 12., csütörtök 16:04

Mai sajtótájékoztatóján Novák Előd azt hazudta, hogy az újbudai polgármester kabinetvezetője máris korrupciós ügybe keveredett, amikor a piaci ár feléért-harmadáért juttatott ingatlanhoz egy DK-közeli céget. Nos, azt már eddig is tudtuk, hogy a mérhetetlen támogatottságú radikális törpepárt önjelölt határvadásza nem a legélesebb kés a fiókban, de az már minket is meglepett, hogy egy egyszerű előterjesztést sem tud értelmezni. A szóban forgó ingatlan bérleti szerződésének meghosszabbítását ugyanis a jelenlegi bérlő kérte az önkormányzattól. Újbuda közgyűlésének Gazdasági Bizottsága – a Kulturális Bizottsággal együtt – eleget tett a kérésnek, ahogy azt is engedélyezte, hogy a bérlő a jövőben kulturális tevékenységet folytasson. Tette mindezt természetesen a bérleti díj csökkentése, vagy bármilyen egyéb kedvezmény nélkül.

A piaci alapú bérbeadást egyedül Novák Előd nem szavazta meg, mert feltehetően nem sikerült kellően értelmeznie az előterjesztést. A vita és a döntés szó szerinti jegyzőkönyve hozzáférhető lesz az ujbuda.hu honlapon, a bérlő pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket Novákkal szemben.

Varga Gergő

a DK újbudai frakcióvezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások