DK: Eltitkoltak egy súlyos fertőzést a szociális otthonban - Azonnali megoldást követelünk az egészségügyi vészhelyzetre!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 31. szombat

Farkas ünnepli névnapját.
Holnap napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Eltitkoltak egy súlyos fertőzést a szociális otthonban - Azonnali megoldást követelünk az egészségügyi vészhelyzetre!
DK: Eltitkoltak egy súlyos fertőzést a szociális otthonban - Azonnali megoldást követelünk az egészségügyi vészhelyzetre! PDF Nyomtat Email
2019 december 12., csütörtök 10:28

Sajtóinformációk szerint olyan baktériumtörzs fertőz egy bázakerettyei szociális otthonban, ami az antibiotikumkezelésnek is ellenáll. Az intézmény ráadásul több, mint egy éve titkolózik, nem értesítették a bajról a hozzátartozókat sem, a falu lakóit pedig azzal nyugtatgatják, hogy ez a fertőzés csak olyan, mint az influenza.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a múlt nyár óta fennálló fertőzésről folyamatosan titkolóztak, és csak most decemberben hirdettek az intézményben egészségügyi vészhelyzetet. Az Orbán-rezsim homokba dugja a fejét az egészségügyi vészhelyzettel kapcsolatban. Semmibe veszik az otthon lakóit, dolgozóit, a hozzátartozókat és a településen élőket is! Azonnali megoldást követelünk az egészségügyi vészhelyzetre, a bázakerettyei szociális otthonban, és az egész országban egyaránt!

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások