DK: Azonnali béremeléssel és kiszámítható életpályamodellel kell megakadályozni, hogy minden második rendvédelmis felmondjon!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 26.

Vanda ünnepli névnapját.
Holnap Angelika napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Azonnali béremeléssel és kiszámítható életpályamodellel kell megakadályozni, hogy minden második rendvédelmis felmondjon!
DK: Azonnali béremeléssel és kiszámítható életpályamodellel kell megakadályozni, hogy minden második rendvédelmis felmondjon! PDF Nyomtat Email
2019 július 20., szombat 11:23

A Független Rendőr Szakszervezet adatai szerint idén eddig tízszer annyi rendőr mondott fel, mint egy évben összesen szokott. A Magyar Rendvédelmi Kar szerint nem csak a rendőrök, hanem a tűzoltók, pénzügyőrök és büntetés-végrehajtásban dolgozók is egyre többen mondhatnak fel a jövőben, jelenleg 40%-uk fontolgatja, hogy otthagyja szakmáját. A probléma nem új és semmiképp sem ismeretlen, már én is többször jeleztem képviselőként a Belügyminisztériumnak.

A Demokratikus Koalíció szerint azonnali béremeléssel és kiszámítható életpályamodellel kell megakadályozni, hogy minden második rendvédelmis felmondjon! Ha ez mégis bekövetkezik, az beláthatatlan következményekkel járhat: ha nincs elég rendőr vagy tűzoltó, az ugyanúgy a magyarok biztonságát és életét fenyegeti, mint az egészségügy összeomlása. A DK szerint a kialakult helyzet mindent elmond arról, hogy a kormánynak valójában mennyire fontos a sokszor hangoztatott rend és biztonság - semennyire.


Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke
DK

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások