Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. október 22. kedd

Előd ünnepli névnapját.
Holnap Gyöngyi napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!
Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek! PDF Nyomtat Email
2019 június 24., hétfő 16:54

A perecesi, bulgárföldi és szarkahegyi lakóknak elegük van az elmúlt egy-két évben a környék zártkerti ingatlanjaiba beköltöző mélyigénytelen eberekből - mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Ezek az emberek sok esetben vagy a felszámolt telepekről, vagy vidékről érkeztek és nem hajlandóak betartani a közösségi együttélés szabályait. Velük együtt a környező településrészeken megjelent a hangoskodás, a szemetelés, a kóbor kutyák, a betörések és a drog.
"Közel két éve harcolok és jelzem folyamatosan, hogy baj lesz, ha továbbra is szinte feltétel nélkül adják ki a lakcímkártyákat ezekre a területekre. Pontosan látjuk azt, hogy Lyukóban is így kezdődtek a folyamatok, de mi nem akarunk Lyukóvölgy sorsára jutni!" - hangsúlyozta Pakusza. A Kiliánban, Perecesen és a Bulgárföldön élők keményen megdolgoztak azért, hogy lakást vagy házat vegyenek, építsenek maguknak, nem fogjuk tétlenül nézni, hogy ez tönkremegy a romboló emberek miatt. Ezért aláírásgyűjtést indítunk, hogy megvédjük környezetünket és megállítsuk a rombolókat - fogalmazott Pakusza Zoltán.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások