Beteg gyermekeket támogatnak a Korzó kreatív pályázatából
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 20. hétfő

Bernát, Felícia ünnepli névnapját.
Holnap Konstantin napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Beteg gyermekeket támogatnak a Korzó kreatív pályázatából
Beteg gyermekeket támogatnak a Korzó kreatív pályázatából PDF Nyomtat Email
2018 november 20., kedd 18:26

Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek miskolci nyertese negyedmillió forintot vihet haza. A nyertes alkotásából limitált kiadású kiegészítőkollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni november 28-tól. Az összegyűjtött összeggel a „GYERE” Gyermekrehabilitációs Alapítványt támogatja a pályázat kiírója.
A Korzó alkotói pályázatára Miskolc ihlette pályaművekkel lehetett jelentkezni: a pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon még megtekinthetők. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűri tagjai az ismert Youtube videós, Polla, a Korzót üzemeltető Ceetrus képviselője, és a Szent Benedek Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Miskolci Tagintézményének egyik kollégája volt. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek. A hivatalos díjátadó és a kiegészítők értékesítésével összekötött Polla-közönségtalálkozó november 28-án 14 órakor lesz a miskolci Korzón.

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – sapkákon és/vagy hátizsákokon fog életre kelni. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet, a „GYERE” Gyermekrehabilitációs Alapítvány számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus Miskolc polgármesteri hivatalával együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások