1111 éve - Győztes tudat, sikeres jövő
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 26. kedd

Emánuel ünnepli névnapját.
Holnap Hajnalka napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva 1111 éve - Győztes tudat, sikeres jövő
1111 éve - Győztes tudat, sikeres jövő PDF Nyomtat Email
2018 július 08., vasárnap 15:12

A Jobbik Ifjúsági Tagozata egy új, sikereinkre és győzelmeinkre jobban építő tananyag megalkotását szorgalmazza annak érdekében, hogy megerősítsük a fiatalabb generációkban a győztes tudatot.

Ma, a Pozsonyi csata 1111. évfordulóján különösen fontos felhívni erre a figyelmet. A négynapos ádáz küzdelem során a magyar seregek győzedelmeskedtek a többszörös túlerővel szemben, így bebiztosítva a magyarság helyét Európa szívében.

Sajnálatos módon a magyar történelemkönyvekben erről szinte semmit nem lehet olvasni, pedig ezt az ütközetet tekinthetjük a honfoglalás lezártának is. Az ilyen és ehhez hasonló csaták büszkeségre okot adó mozzanatai a magyar történelemnek, amely megalapozhatná a büszke nemzettudatot és egy győztes nemzethez való tartozás érzését.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata szerint szükség lenne a NAT kidolgozásában résztvevő szakembereknek egy ilyen irányú módosítás alkalmazására.

A fiatalabb generációk számára különösen fontos lenne a győztes tudatú történelemoktatás, hiszen erősítené bennük az összetartozás és a közösséghez való tartozás erejét és elkötelezettségüket az országhoz és a nemzethez.Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások