Adomány a GyEK-nek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 22. szerda

Júlia, Rita ünnepli névnapját.
Holnap Dezső napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Adomány a GyEK-nek
Adomány a GyEK-nek PDF Nyomtat Email
2018 május 22., kedd 14:57

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermeksebészeti Traumatológiai és Égési Osztályát évek óta támogatja a sajószentpéteri református gyülekezet és  File Tamás gyülekezeti tag, aki évente  jelentős összeggel támogatja az osztályt. Legutóbb az osztály égési sérült betegeinek kezelését nagymértékben segítő elektromos dermatom  (részvastagságú bőr vételére alkalmas) készüléket kapott az osztály.
File Tamás ebben az évben 2 M forintot adományozott az osztálynak, rájuk bízva annak felhasználását. A Gyermeksebészeti Osztály orvosi karának megbeszélése alapján az adományból  2 db betegőrző monitor,  2 db pulzoxyméter,  1 db, a gerinc sérültek szállítását segítő, board  és     1 db állítható magasságú vizsgáló asztal került beszerzésre.  A megrendelt vizsgáló asztal házhoz szállításában nyújtott segítségért köszönetünket fejezzük ki a Rehab-Észak Kft. vezetőjének Dobos Jánosnak és munkatársainak.

A Polilakk Kft.  965 200 Ft értékű LED fényforrásokkal ellátott mennyezetre szerelhető vizsgáló lámpát adományozott az osztály részére, mely  az osztály egyik kötöző-vizsgáló helyiségében került felszerelésre.

Az  adományok  ünnepélyes átadása csütörtökön lesz.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások