Boldogságot vitt a rászorulóknak a XIXO
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 17. csütörtök

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Boldogságot vitt a rászorulóknak a XIXO
Boldogságot vitt a rászorulóknak a XIXO PDF Nyomtat Email
2017 december 22., péntek 17:05

A karácsony az otthon melegéről, a család szeretetéről és a finom ételekről szól. Sajnos vannak azonban, akiknek nem adatott meg mindez. A HELL ENERGY Magyarország Kft. szívügyének érzi, hogy évről-évre segítséget nyújtson a rászorulóknak és a szeretet ünnepén egy kis boldogságot vigyen a nélkülöző gyerekeknek.


Az Avalon Park tavaly nagyvonalú adománnyal segített a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek és családoknak szebbé tenni a karácsonyt. Idén a lokálpatriotizmusáról ismert cégcsoport ifjabbik italcsaládja, az üdítőitalgyártó XIXO adományozott édességet és új játékokat a Miskolc környéken élő rászoruló és beteg gyerekek részére. Az előző évhez hasonlóan, idén is három szervezethez jutottak el a meglepetés csomagok: a Miskolci Gyermekek Átmeneti Otthona, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Nagybarcai Különleges Gyermekotthon lakóinak arcára csaltak mosolyt az ajándékokkal.

A cég képviseletében a HELL ENERGY PR igazgatója, Tóth Eszter Anna és az Avalon Park brand managere, Cziczó Zsuzsanna adták át az adományokat:

„Cégünk számára nagyon fontos, hogy minél több segítséget nyújtsunk a rászorulóknak. December elején a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának adományoztunk egy infúziós pumpát, amire nagy szükség volt a klinikán, illetve 100 mikulás csomagot is szétosztottunk. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy karácsonykor hozzájárulhatunk ahhoz, hogy – ha csak egy kicsit is – szebb legyen az ünnep azoknak a gyermekeknek, akiknek évközben is sokat kell nélkülözniük.” – mondta Tóth Eszter Anna.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások