• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. január 18. csütörtök

Piroska ünnepli névnapját.
Holnap Sára napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Mire jó 77 feljelentés 74 ellenében?
Mire jó 77 feljelentés 74 ellenében? PDF Nyomtat Email
2012 július 01., vasárnap 17:51

A közvélemény megszokhatta már, hogy a Fidesz és az MSZP látványos műbalhékat vív egymással a sajtónyilvánosság előtt, azzal az egyértelmű céllal, hogy így leplezzék 22 éve tartó, mutyikban gyökerező nagykoalíciójukat.

Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere több mint egy évvel ezelőtt 74 ügyben tett feljelentést az MSZP-hez köthető visszaélések kivizsgálása érdekében. Azóta sem hallani egyetlen egy rabláncra vert szocialistáról, aki akár a börtönben, akár a vádlottak padján merengene a múlton. Sőt, ma már az egészséges verseny jegyében 77 ügyben ők kezdeményeznek eljárást a fideszes városvezetésnek tulajdonított vélt, vagy valós jogsértések miatt.

A Jobbik miskolci frakciója – látva a nagy feljelentgetési kedv ellenére is rendkívül baráti hangulatú elszámoltatást – arra kéri mind a Fidesz-KDNP, mind pedig az MSZP prominenseit, kíméljék meg a miskolciakat a látványos ingyencirkusztól. Sajtónyilvános feljelentgetések helyett fogják meg egymás kezét, s osztozva az elmúlt 22 év rablógazdálkodásának felelősségében, koalíciójukat a rács mögött virágoztassák tovább.

A Jobbik meggyőződése, hogy Miskolc már azzal növekvő pályára állhatna, ha megszabadulna attól a tehertételtől, amit a Fidesz-KDNP és az MSZP politikai működése jelent a város számára, s amelynek középpontjában a valódi munka helyett csupán az üres marketing áll.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások