• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 16. szombat

Etelka ünnepli névnapját.
Holnap Lázár napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Nincs szükség dugódíjra
Nincs szükség dugódíjra PDF Nyomtat Email
2012 június 15., péntek 19:00

A Jobbik a dugódíjjal kapcsolatos elképzelések felemlegetését teljes mértékben időszerűtlennek, figyelemelterelő szándékú megnyilvánulásnak tartja, és a sajtó nagy nyilvánossága előtt is megjelent elképzelésekhez semmilyen tekintetben nem asszisztál.

Felháborítónak és visszautasítandónak tartunk mindenfajta diktátumot, amely ahhoz kötné a fővárosi beruházások támogatását, hogy a lakosság már így is tűrhetetlen terhei tovább növekedjenek. Jóllehet az ilyenfajta nemzetellenes paktumok alapjaiban jellemezték a korábbi szocialista–liberális városvezetés gyakorlatát, elvárjuk, hogy a jelenleg hatalmon levő, magukat polgárinak nevező erők valóban a polgárok érdekeit képviseljék.

A főpolgármester szavai szerint a dugódíj azért elkerülhetetlen, mert annak bevezetését a 4-es metró beruházás támogatásának feltételéül tűzték. A Jobbik Magyarországért Mozgalom elvárja, hogy az ilyen – a Budapest és Magyarország szuverén adókivetési jogát befolyásoló – megállapodás hatályon kívül helyezését az illetékesek azonnal kezdeményezzék.

Ezzel együtt a fővárosnak nyújtott költségvetési támogatásokról szóló megállapodásból szintúgy haladéktalanul törölni kell a jelenlegi kormányzat nyomására meghatározott, a dugódíj bevezetésére vonatkozó vállalásokat.

Amennyiben a Jobbik Magyarországért Mozgalom a dugódíjjal kapcsolatos szándék végrehajtását a jelenleg rendelkezésre álló eszközeivel megakadályozni nem tudja, úgy kormányra kerülése esetén az ilyen rendelkezést azonnali hatállyal el fogja törölni.

Szabó György fővárosi képviselő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások