• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 15. péntek

Valér ünnepli névnapját.
Holnap Etelka napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jobbik: a szülőknek joguk van tudni a martin-kertvárosi iskola új körzethatárait
Jobbik: a szülőknek joguk van tudni a martin-kertvárosi iskola új körzethatárait PDF Nyomtat Email
2012 április 20., péntek 15:58

A Jobbik nem hagyja annyiban a martin-kertvárosi iskola körzethatár-módosításának kérdését – jelentette ki Körmöci Attila a párt képviselőjelöltje a Miskolc 2. számú választókörzetében vasárnap sorra kerülő időközi választás előtt. Körmöci Attila mai sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a Jobbik egy hete vár arra, hogy a Fidesz-KDNP nyilvánosságra hozza az Arany János Általános Iskola új körzethatárait. „Azon kívül, hogy a KDNP frakcióvezetője Molnár Péter közleményben megerősítette azt, hogy májusban a Közgyűlés valóban felül fogja vizsgálni a beiskolázási határokat, semmilyen érdemi információt nem kaptak a szülők – fogalmazott a képviselőjelölt. Szerinte az érintetteknek még a jövő heti beiratkozás előtt joguk van megtudni, hány halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket akar a Fidesz az iskolához körzetesíteni.


„Az iskola sorsát szerettük volna a Közgyűlésen megvitatni a városvezetéssel. Sajnáljuk, hogy a választások előtt a Fidesz nem merte felvállalni azt, hogy napirend után feltehessük kérdéseinket. Bár ezt a jövő héten még megtehetjük, tartunk tőle, hogy a vasárnapi megmérettetés után már sokkal nehezebb lesz nyomást gyakorolni a Fideszre” – ezt már Jakab Péter önkormányzati képviselő mondta, hozzátéve, beszédes, hogy a városvezetés a sokat hangoztatott nemzeti konzultáció helyett most inkább a diplomatikus hallgatást választja.


Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője annak a véleményének adott hangot, hogy ha egy intézményben etnikai változás következik be, ott a társadalom önvédelmi reakcióként megkezdi a szegregációt. Ez minden területen befolyásolni fogja a városrész életét, főleg a kiszolgáltatott helyzetben lévő idős emberek esetében – hangsúlyozta a politikus.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások