• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 17.

Lázár ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A pofátlan kommunikációs lenyúlásokat is kivizsgáltatja a Jobbik
A pofátlan kommunikációs lenyúlásokat is kivizsgáltatja a Jobbik PDF Nyomtat Email
2012 március 12., hétfő 11:53

A Jobbik a közpénzek lenyúlásának és indokolatlan pazarlásának tartja, hogy újabb százmilliókat fordít a kormány kommunikációs propagandára, tevékenységének önfényezésére. A helyzetet súlyosbítja, hogy legutóbb Németh Lászlóné miniszter volt főnöke, Patonai Péter cége nyerte a bruttó 800 millió forintos tendert, amellyel a Miniszterelnökség a kormányzati intézkedéseket próbálja népszerűsíteni, vagyis magyarázgatni.
A pofátlanság teteje, hogy a „versenyképes Magyarország”, a „jó és kulturált állam”, vagy a „működőképes egészségügy” elnevezésű hazugságok adagolására 800 milliót fordít az állam, miközben a magyar emberek egyre nagyobb hányada küzd a mindennapi megélhetéssel, kerül adósságcsapdába vagy a végrehajtók kegyetlen eljárása alá. Ismét családok tömegei veszíthetik el lakásaikat, nincsen közbiztonság és munkahelyteremtés, van viszont kormányzati propaganda, amely a fülkeforradalmi Orbán-kormány hatalomra kerülése óta ugyanúgy dübörög, mint elődjeinél, a Gyurcsány- és Bajnai-kabinetek alatt. A kormányzati sikerpropagandára költött sok milliárd forintból – demagógia nélkül kijelenthető – meg lehetne menteni a hamarosan teljesen leépülő vasúti mellékvonalakat vagy számos kórházi ágyat, illetve több felsőoktatási szak hallgatói keretszámának állami finanszírozását.

A mostani 800 milliós pályázat emellett sok helyen bűzlik. A Fidesz ellenzékben hangosan kifogásolta az ilyen tendereket, most viszont lassan túl is tesz a kommunikációs szerződésekkel az MSZP-n.

Kormányra kerülése után a Jobbik mindent megtesz ezen szerződések megsemmisítése és kivizsgálása érdekében, valamint megkezdi az elmúlt 22 év tényleges elszámoltatását.

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások