• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 17.

Lázár ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Reagálás Steiner Pál monomániájára
Reagálás Steiner Pál monomániájára PDF Nyomtat Email
2011 november 28., hétfő 00:45

Steiner Pál ismét bebizonyította, hogy a magyarság helyett csak a zsidók érdekképviseletét tekinti feladatának. Hazánk Izrael által történő felvásárlását nem tekinti problémának, ahogyan a magyar föld alkotmányos védelmét sem támogatta. Sőt az Országgyűlés alakuló ülésén izraeli kitűzővel jelent meg a hazaáruló képviselő.

Míg a nemzetközi együttműködés kormánya az 1947-es párizsi diktátumból fakadó jóvátétel fizetésre 1,7 milliárd forintot fizettet az adófizetőkkel – tovább sulykolva a bűnös nép tudatot a magyar népben –, addig a Jobbik a magyarság legnagyobb tragédiájának nem az úgynevezett holokausztot, hanem a trianoni békediktátumot tartja. Hazánk egyetlen Trianon-múzeumának ötvenmilliós állami támogatását a jövő évre megvonná a kormány, míg a Holocaust Dokumentációs Központra 170 milliót nem sajnál, és számtalan hasonló jogcímen kapnak még támogatást zsidó szervezetek. Ha mindezek kritikája miatt Gaudi-Nagy Tamásnak vagy a Jobbik bármely képviselőjének büntetésre kell számítania, akkor azt a nemzeti ellenzék honatyái vállalják; Steiner Pál vádjával szemben épp a magunkfajták nem bújnak soha a mentelmi joguk mögé, csak a Jobbik szeretné eltörölni ezt az jogintézményt.

Steiner Pál izraeli kitűzőjének szóvá tétele miatt már első országgyűlési felszólalásomban kikapcsolta mikrofonomat az izraelita tagozattal is rendelkező KDNP házalelnöke, így a házvezetést sem szidhatja az MSZP képviselője, akinek ugyanakkor inkább Izrael parlamentjében, a Knesszetben lenne a helye.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások