LMP: Kicsinyes politikai bosszú
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 13. csütörtök

Luca ünnepli névnapját.
Holnap Szilárda napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva LMP: Kicsinyes politikai bosszú
LMP: Kicsinyes politikai bosszú PDF Nyomtat Email
2011 november 20., vasárnap 22:56

Az ellenzéki munkáért büntetés jár Zuglóban
Várnai László, zuglói önkormányzati képviselő és Schiffer András, az LMP frakcióvezetője november 16-án nyílt levélben fordult Papcsák Ferenchez, a deviza-eladósodottságot vizsgáló parlamenti albizottság elnökéhez, aki egyben Zugló polgármestere.
A két LMP-s politikus felhívta a kormánypárti képviselő figyelmét az önkormányzat által kibocsátani szándékozott deviza-alapú kötvény veszélyeire, illetve azt firtatta, hogy a fejlesztési célok és projekttervek híján megalapozatlannak tűnő pénzügyi manőver mennyire áll összhangban az Orbán-kormány prioritásként kezelt célkitűzésével, amely a deviza eladósodottság csökkentését célozza.
Ezek után másnap, a november 17-i képviselő testületi ülésen a fideszes többség Várnai Lászlót - érdemi indoklás nélkül - visszahívta az Ügyrendi bizottságból. Zuglóban a jelek szerint az ellenzéki politizálást következetesen büntetik. Az LMP képviselőjét ugyanis szeptemberben már visszahívták a Humán Közszolgálati bizottságból is. Így most a kerületi képviselők közül Várnai László az egyetlen, aki egyetlen önkormányzati bizottságban sem tag, egyetlen bizottság munkájában sem vehet részt érdemileg.
Az LMP a Nemzeti Együttműködés Rendszerére nagyon is jellemzőnek, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja, hogy egy ellenzéki képviselőt retorzió ér önkormányzati munkájáért, véleményének nyilvános képviseletéért. Papcsák Ferenc a jelek szerint reflexszerűen nyúl a kicsinyes politikai bosszú eszközéhez; nem számít, ha a módszer összeegyeztethetetlen az önkormányzatiság, a demokrácia alapeszméivel.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások