• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 19. csütörtök

Emília ünnepli névnapját.
Holnap Illés napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Bodor Zoltán képviselőjelölt válasza Karácsony Gergelynek
Bodor Zoltán képviselőjelölt válasza Karácsony Gergelynek PDF Nyomtat Email
2011 november 03., csütörtök 23:43

Tisztelt Képviselő úr!

A választási kampányban természetesnek veszem a versengő jelöltek azon szándékát, hogy az országos médiában megjelenjenek, és ennek tudom be mostani kezdeményezését is.
Az Ön által képviselt párt az időközi választáson sajnos tudatosan él a választók megtévesztésével. Morálisan elfogadhatatlan számomra, hogy Ön országgyűlési képviselő létére az időközi választáson országgyűlés képviselőjelöltként indul, háttérben tartva azt a személyt, aki pártja képviseletében bekerülne az Országgyűlésbe. Ugyancsak elfogadhatatlan az a nyilatkozata, amely szerint visszalép az MSZP jelöltje, Lévai Katalin javára, amennyiben csak így lát esélyt a fideszes jelölt legyőzésére. Bizonyára nem kerülte el figyelmét a jelöltasszony titkolózása, amelyben homályban kívánja tartani, győzelme esetén az MSZP sorait erősíti, vagy a Gyurcsány Ferenc mellett foglal majd helyet. Ezek a kétségek valószínűleg Önt nem gyötrik, ahogyan 2004-ben sem gyötörték, amikor a Social Report Bt-n keresztül 18,2 millió forintért „a magyar közélet politikai relevanciával bíró jelenségeinek figyelemmel kíséréséért a sajtóban és a médiában” címmel lapszemléket készített Gyurcsány Ferenc Miniszterelnöki Hivatala számára. Ugyanilyen érdekes utolsó 2008-as megbízása, amely a kormányválság kezelésével kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátása volt 1,5 millió forintért. Fentiek tükrében már érthető elkötelezettsége az MSZP-LMP összefogásra.

A Jobbik elutasítja a bukásra ítélt globális pénzügyi körök által szorgalmazott, s az Orbán-kormány által is alkalmazott neoliberális megszorítások politikáját. Nem számíthat támogatásunkra az LMP által szorgalmazott dugódíj ötlete sem, amely az autós társadalom újabb megsarcolását jelentené, és ellenezzük pártjuk azon szándékát is, hogy a vény nélkül kapható gyógyszerek ÁFA-ját felemeljék. Elutasítjuk az ingatlanadó tervezett emelését is, kerületi képviselőként azonban pontosan tudom, hogy ingatlanadót eddig is fizettek a kerület lakosai.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltjeként nem tudom elfogadni, hogy aláírásom egy olyan papíron szerepeljen, amelyen a kerület lakosait megtévesztő politikusok is feltűnnek.

Üdvözlettel:

Bodor Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások