Illegális hulladék vita-Miskolc 3.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 29. csütörtök

Nárcisz ünnepli névnapját.
Holnap Alfonz napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Illegális hulladék vita-Miskolc 3.
Illegális hulladék vita-Miskolc 3. PDF Nyomtat Email
2011 augusztus 30., kedd 21:41

Miskolc Bábonyi Bércen hiába van Felügyelői kötelezés, egyenlőre ott nem kezdik meg az illegális hulladék felszámolását.
Dobos Tímea sajtószóvivő arról számolt be, http://hvg.hu/itthon/20110829_miskolc_szemettelepek , hogy a város egyes közterületein - Hideg-sor, Teleky-sor, Számozott utcák, Tetemvár és környéke, Lyukóvölgy - Elnök és Nehéz utcák közterületein megrendelte a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-től az illegális hulladékok elszállítását. Az összes helyszín kitakarításának befejezési határideje 2011. szeptember 15.

Nem számolt be a város szóvivője a Felügyelőség 2011.Június 08.-án Bábonyi Bérc terület kötelezésére, (nem értesítés) melyben arra kötelezik Miskolc önkormányzatát, hogy 15, ill 30 napon belül a jelzett területekről szállítsák el a közterületen lévő illegális hulladékot.

https://acrobat.com/app.html#d=jRMdBKxd5MR5*9fLhpO3pQ

Jelen kötelezésnek Miskolc határidőre nem tett eleget és a városháza szóvivője sem nyilatkozott, hogy ennek a kötelezésnek mikor tesznek eleget, mivel a miskolci állampolgárok szeretnének hozzájutni alkotmányos alapjogaikhoz a tiszta, egészséges biztonságos környezethez, melynek biztosítása az önkormányzat feladata.A város szóvivője arról sem számolt be, hogy miért nem teszik meg azon intézkedéseket, melynek következtében az eltakarítást követően megszűnne az újabb illegális szemétlerakás.

/kötelező közszolgáltatás igénybevétele, guberálás megszüntetése, terület ellenőrzése, tiszta udvar rendes ház rendelet érvényesítése, stb/

Így jelen állás szerint az illegális szemétlerakók felszámolását követően a szóvivő szerint is azonnal újraképződnek az illegális hulladéklerakók, és nemsokára újra össze lehet takarítani adófizetők által beadott pénz felhasználásával.Szemes István elnök

Települések Megmaradásáért Egyesület

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások