A WikiLeaks újabb adalékot szolgáltat a Kubatov-botrányt vizsgáló bizottság felállításához
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 28. hétfő

Vencel ünnepli névnapját.
Holnap Mihály napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A WikiLeaks újabb adalékot szolgáltat a Kubatov-botrányt vizsgáló bizottság felállításához
A WikiLeaks újabb adalékot szolgáltat a Kubatov-botrányt vizsgáló bizottság felállításához PDF Nyomtat Email
2011 augusztus 30., kedd 21:31

A WikiLeaks által kiszivárogtatott legújabb dokumentumok szerint az amerikai nagykövetség is tisztában van a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató nevével fémjelzett orwelli nyilvántartáshoz. Komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy országgyűlési képviselőket, sőt magát a Fideszt tudja zsarolni az USA pártbéli bűncselekmények esetleges feltárásával.

A Kuruc.info által tavaly nyilvánosságra hozott hangfelvételek után újabb bizonyítékok állnak rendelkezésre minden idők legnagyobb adatvédelmi botrányának kivizsgálására. A Jobbik Magyarországért Mozgalom már többször indítványozta, hogy a választópolgárok politikai szimpátiájának és egyéb személyes adatainak törvénytelen nyilvántartásával egy országgyűlési vizsgálóbizottság foglalkozzon. Ehhez a képviselők egyötödének támogatása szükséges, azonban a korábban hasonló módszereket alkalmazó MSZP mindeddig megvétózta a Kubatov-botrány kivizsgálását. A Jobbik bízik benne, hogy az amerikai jelentések véget vetnek a nagykoalíciós szabotázsnak, mely a vizsgálóbizottság megalapítását övezte eddig.

A Jobbik felteszi a kérdést: hányszor kell lebuknia Kubatov Gábornak, hogy a hatóságok érdemben foglalkozzanak a Fidesz törvénytelen listáival, mely a tavaly kiszivárgott hangfelvétel szerint Orbán Viktor és a teljes pártvezetés tudtával, támogatásával készült? A Jobbik elvárná azt is, hogy a fülkeforradalmi kormánypárt álláshalmozó pártigazgatója is megszólaljon az ügyben az Országgyűlésben, ahol ebben a ciklusban eddig egyszer sem ért rá felszólalni a listázással elfoglalt kampányszakember.

Novák Előd, a Jobbik alelnöke

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások