DK:Orbán félt a brüsszeli vitától – Niedermüller Péter EP-képviselő közleménye
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 16. csütörtök

Valter ünnepli névnapját.
Holnap Endre, Elek napja lesz.
Főoldal Közélet Interjú DK:Orbán félt a brüsszeli vitától – Niedermüller Péter EP-képviselő közleménye
DK:Orbán félt a brüsszeli vitától – Niedermüller Péter EP-képviselő közleménye PDF Nyomtat Email
2019 január 30., szerda 20:04

Alább találod Niedermüller Péter EP-képviselő (DK) közleményét az Európai Parlament mai plenáris üléséről, amely ismét a magyar jogállamiság helyzetét tárgyalta.
Orbán Viktor nem mer szembenézni az Európai Parlamenttel, ezért nem vett részt a magyar jogállamiság helyzetét tárgyaló vitán. A magyar miniszterelnök fél a demokráciától, fél a demokratikus vitától. Ezért számolta fel a médiaszabadságot és a független igazságszolgáltatást. Ezért nem tesz semmit a korrupció ellen, amelyből ráadásul a saját családja is busás hasznot húz. Ezért igyekszik ellehetetleníteni a civil szervezetek működését. Ezért fűzi szorosabbra a diplomáciai kapcsolatokat autoriter rezsimekkel és diktátorokkal. A magyar kormányfő az Európai Parlamenttel nem tárgyal, de szívesen utazik Braziliába vagy éppen Fehéroroszországba. Nyilvánvaló, hogy Orbánnak semmi nem számít, csak a hatalom, és ezért a saját országát, a demokráciát, az európai értékeket is hajlandó elárulni.

Az Európai Parlament nem Magyarország ellenében, hanem éppen a magyar állampolgárok érdekében vitatkozik Magyarországról újra és újra. Azért, hogy a gyerekeink, unokáink egy olyan európai országban nőhessenek fel, ahol mindenkinek egyforma esélye van egy jobb életre, nemcsak a hatalom kegyeltjeinek.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások