Dupla születésnap Szikszón az Angel Petrol töltőállomáson – 3. buli! 30. születésnap!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Dupla születésnap Szikszón az Angel Petrol töltőállomáson – 3. buli! 30. születésnap!
Dupla születésnap Szikszón az Angel Petrol töltőállomáson – 3. buli! 30. születésnap! PDF Nyomtat Email
2019 március 25., hétfő 12:41

Idén harmadik alkalommal ünneplik a szervezők az Angel Petrol töltőállomás megnyitását most együtt Szikszó városának 30. születésnapjával! Az eseményen számos programmal és sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket.

Az Angel Station töltőállomás és szerviz két évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit vásárló- és ügyfél közönsége előtt Szikszó határában a HELL ENERGY gyárkomplexumával szemben. Az elmúlt években már hagyománnyá vált a hivatalos megnyitónak évfordulóján ünnepleni a környék életében is fontos színhellyé vált egységek születésnapját. Az idei év azonban még különlegesebb, mint valaha, hiszen most a szokásos születésnapi rendezvény egybeesik Szikszó várossá avatásának 30. évfordulójával is. Ennek apropóján közösen kerül megrendezésre az idei szülinapi program, mely egyben Szikszó város egész évben tartó rendezvénysorozatának első tavaszi fesztivál állomása is.


Az Angel Station március 30-i születésnapja reggel 9 órától délután 18 óráig nyújt ingyenes családi programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvény gyermekprogramjai közül érdemes kiemelni a kézműves foglalkozásokat, arcfestést, ugrálóvárat, lufihajtogató bohócot, valamint a Széltoló gyermekzenekar műsorát, míg a felnőtteket többek között szédületes drift élmény, gokart ügyességi versenyek, slambuc főzőverseny, tűzoltósági- és rendőrségi bemutató, teqball és Total autószimulátor várja. A délután sztárfellépői Dér Heni és Vastag Csaba lesznek, akikkel egy szerencsés nyertes személyesen is találkozhat!

Az eseményen számtalan értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak a jelenlévők, hiszen a RádióM közreműködésével minden órában értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.


„Nagy örömünkre szolgál, hogy mára már az Angel Petrol jelentős szerepet játszik a helyi lakosság és az átmenő forgalom életében is. A lakosság igényeit házhoz szállítási szolgáltatásunkkal, a turizmussal érintett átmenő forgalmat pedig villás reggelinkkel és változatos és mindig friss ételkínálatunkkal elégítjük ki. A Shop kínálatát folyamatosan bővítjük és arra is büszkék vagyunk, hogy az autósok nálunk csúcsminőségű üzemanyagot tankolhatnak gépjárműveikbe.” – mondta Rózsahegyi Attila az Angel Petrol vezetője.


A Szikszó30 elnevezésű program- és rendezvénysorozat egy nyereményjátékkal is összefonódik, melynek a főnyereménye egy Mini Cooper személygépjármű a HELL ENERGY Magyarország Kft. felajánlásából.

A játékon részt vehet minden olyan 18. életévét betöltött szikszói lakos, aki programkártyát igényel és abba 30 pecsétet összegyűjt a pontgyűjtő állomásokon. A játékot 2019. december 31-én egy szabadtéri sorsolás zárja. A programokról és nyereményjátékról a www.szikszo30.hu oldalon találhatnak bővebb információt az érdeklődők.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások