A 2017/18-as év tanévzáró ünnepsége harsányban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 26. kedd

Emánuel ünnepli névnapját.
Holnap Hajnalka napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló A 2017/18-as év tanévzáró ünnepsége harsányban
A 2017/18-as év tanévzáró ünnepsége harsányban PDF Nyomtat Email
2018 július 01., vasárnap 18:08

A szokásos tanévzáró ünnepség keretében záródott le a 2017/18-as tanítási év a Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában június 26.-án.

Az iskola 140 tanulójából 138-an léphettek magasabb osztályba, valamint a 16.-án elballagott nyolcadik osztályos tanulók közül ősszel hárman szakgimnáziumban, nyolcan pedig szakközépiskolában folytathatják tovább tanulmányaikat. Az ünnepségen Takácsné Oczella Csilla iskolaigazgató mondott ünnepi beszédet. Elmondta, hogy az alsós évfolyamon nyolc tanuló, amíg a felsős évfolyamon tizennégy diák kapott kitűnő bizonyítványt, valamint hatvanheten értek el példás magatartást. Köszönetet mondott a pedagógusoknak és a szülői munkaközösség tagjainak az egész éves áldozatos munkájukért.

Az aranydiplomáját a napokban átvevő Tóth Bélánét az önkormányzat részéről Bihari Lajosné alpolgármester, illetve a tantestület és az iskola tanulóinak nevében Fábián Ágnes pedagógus köszöntötte, az ünnepség keretében.

Az alsósok tanévzáró műsora után sorkerült a könyvosztásra, ahol azok a gyerekek részesültek ajándékkönyv jutalomban, akik esősorban, tanulmányaikban vagy egyéb az iskolai éveiket meghatározó pozitív dolgokban kimagasló teljesítményt tudtak felmutatni. Az ünnepség végén az osztálytermekben a tanulók átvehették osztályfőnöküktől a bizonyítványaikat. A kitűnő tanulók cirkuszjegyet találhattak a bizonyítványukba, amelyet a Miskolci Tankerületi Központ juttatott el az iskolások számára, ezzel is biztatva őket, hogy megéri jó tanulmányi eredményeket elérni.

Molnár Dániel

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások