Új Kezdet: II. Nagygyűlés
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 17. csütörtök

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Új Kezdet: II. Nagygyűlés
Új Kezdet: II. Nagygyűlés PDF Nyomtat Email
2017 október 22., vasárnap 08:39

Az Új Kezdet II. nagygyűlésén, tegnap délelőtt, Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt és Gémesi György az Új Kezdet elnöke az Európa Unió Himnuszára együtt vonultak be.

A nagygyűlésen Hohn Krisztina az Új Kezdet alelnöke, Mánfa polgármestere, Üveges Gábor Az Új Kezdet Választmányának elnöke, Hernádszentandrás polgármestere, Dombi Mirjam az Új Kezdet Ifjúsági Tagozatának tagja, Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke és Szél Bernadett az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelölt szólaltak fel.

Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke azt hangsúlyozta, hogy nyugodt felkészülésre van szüksége az országnak a változáshoz.

- Az a célunk, hogy végre olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelyik támogatja és segíti a helyi közösségeket, nem pedig uralkodik rajtuk. Mi az LMP-ben pontosan tudjuk, hogy ha ez a cél, akkor a legjobb helyen vagyunk olyan emberek között, akik évtizedek óta küzdenek a helyi közösségekért, akik mögött teljesítmény és tudás áll. Mindezt most közösen egy új korszak szolgálatába állíthatjuk. Mert ez a jövő. Vissza kell vennünk az országunkat! - mondta Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt a gödöllői kongresszuson elhangzott beszédében.
Gémesi György az Új Kezdet elnöke zárszavában összegzést adott a párt jelenlegi pozíciójáról, a szövetségi politikájáról, amely nagyon fontos, és azokról a prioritásokról amelyek abban a programban szerepelnek, amelyet majd letesznek az asztalra, és arról, hogy hogyan tovább.

-"Nincs más út csak együttműködni. Együttműködni a pártokkal, a civilekkel, veletek, a területeken dolgozókkal. Mert ma nincs párbeszéd. Nincs más út csak a szövetség! Van esély, hogy ezt építsük."


https://www.youtube.com/watch?v=54ONbnWPbRg&feature=youtu.be

Fotók: Orosz László


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások