Barangoló
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 21. csütörtök

Eleonóra ünnepli névnapját.
Holnap Gerzson napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló
Barangoló
Báloztak a Putnokiak PDF Nyomtat Email
2019 február 19., kedd 14:40

Február 16-án immáron 22. alkalommal tartották meg a Péczeli József Általános Iskola aulájában a Putnok Városért Egyesület Jótékonysági bálját. Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk az eseményen ez alkalommal is részt vett a térség országgyűlési képviselője, Riz Gábor, illetve városunk polgármestere, Tamás Barnabás, aki a kezdetektől támogatja a rendezvényt.

Bővebben...
 
BMW Mini lesz a Szikszó30 fődija PDF Nyomtat Email
2019 január 28., hétfő 07:35

Szikszó30 elnevezéssel nagyszabású programsorozattal ünnepli  az idén Szikszó 30. születésnapját. Azok, akik részt vesznek a pontgyűjtő akcióban egy BMW Minit nyerhetnek.  A programsorozat főtámogatója a HELL ENERGY Magyarország Kft, amely a város stratégia partnere.

Bővebben...
 
Szikszó30- születésnap, ahol autót nyerhetnek PDF Nyomtat Email
2019 január 17., csütörtök 22:34

Szikszó 2019-ben ünnepli újra várossá válásának 30. születésnapját. A Szikszó30 programsorozat számos érdekességet kínál egész évben. Az állandó lakhellyel rendelkező, 18 évet betöltött szikszóikat egy  Szikszó30 pontgyűjtő játékra invitálják, amelynek a fődíja egy autó lesz. A programokról és a játékról csütörtökön tartott sajtótájékoztatót Szikszó Önkormányzata, ahol részt vett a térség országgyűlési képviselője Koncz Ferenc is.

Bővebben...
 
Adventi vásárt rendeztek Putnokon PDF Nyomtat Email
2018 december 28., péntek 08:33

Nagy sikert aratott az adventi vásár Putnokon. A Tompa Mihály közösségi ház előtt, december huszadikán szervezett forgatagra rengeteg ember látogatott el, hogy az adventi várakozás hangulatában vásározzon.

Bővebben...
 
Putnokon is adományoz a Borlovagrend! PDF Nyomtat Email
2018 december 28., péntek 08:29

A Karácsony közeledtével ismét adományozott az európai Borlovagrend magyarországi konzulátusának gömöri régiója. Az egyesület tagjai ez alkalommal egy életmentő felajánlással álltak elő.

Bővebben...
 
ELKÉSZÜLT AZ ÚJ ORVOSI RENDELŐ MEZŐKÖVESDEN PDF Nyomtat Email
2018 december 05., szerda 22:37

Lezárult Mezőkövesd Város Önkormányzatának pályázata, amelynek keretében egy új, egészségügyi komplexum épült a városban. Az "Új orvosi rendelő építése Mezőkövesden" című projekt 40,1 millió forintnyi támogatásból valósult meg.

Bővebben...
 
Családi túraútvonal PDF Nyomtat Email
2018 november 16., péntek 10:11

Harsány Község Önkormányzatának munkatársai a napokban elvégezték a 4,2km hosszúságú családi túraútvonal területének kijelölését, illetve az útvonalat jelző táblák kihelyezését. Ugyanakkor a túra indulási/érkezési helyére egy a teljes útvonalat ábrázoló tábla került kifüggesztésre.

Bővebben...
 
Elszaporodtak a napelemek! - Energetikai korszerűsítések Putnokon PDF Nyomtat Email
2018 november 16., péntek 10:07

Putnok a Gömör kapuja, az egykori Gömör vármegye Magyarországon maradt részének természetes központja, amelyet a járásközponti funkciói biztosítják. Putnok, mint járásközpont minőségi közszolgáltatásokkal támogatja a környező települések lakosságának életminőség javulását. Putnok nem csak saját polgárai, hanem a járás polgárai számára is szolgáltat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások