Lesz gyermekfelügyelet
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 20. kedd

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek Hírek Lesz gyermekfelügyelet
Lesz gyermekfelügyelet PDF Nyomtat Email
2021 március 07., vasárnap 18:29

MÉGIS LESZ GYERMEKFELÜGYELET AZ ÓVODÁKBAN ÉS AZ ISKOLÁKBAN

Az Emberi Erőforrások Minisztere által március 5-én, pénteken kiadott határozattal szemben az önkormányzatok kérésére mégis lesz gyermekfelügyelet a rendkívüli óvodai szünet, illetve az általános iskolai digitális munkarend ideje alatt.

 

Szombaton este jelent meg a Magyar Közlönyben a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021.(III.6.) Korm.rendelet, amely szerint a szülők, törvényes képviselők kérelmére az intézményvezetők 2021. március 8. napjától gondoskodnak a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. A szülő, törvényes képviselő kérelmét elektronikus úton is benyújthatja az intézmény vezetőjének.

 

Ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, a Kormány arra kéri a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe, különösen, ha munkavégzés, vagy a védekezésben való részvétel miatt nem tudják megoldani, hogy a gyermek otthon maradjon.

 

Ennek megfelelően hétfőtől a miskolci óvodákban és általános iskolákban is lesz gyermekfelügyelet, de kérjük vegyék figyelembe a szülők azt is, hogy a hétfői napon az igénylők pontos számának ismerete hiányában az étkeztetést csak korlátozott számban tudja az önkormányzat biztosítani.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások