Sargentini-jelentés - Fideszes EP-képviselők: a döntés bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. július 21.

Dániel ünnepli névnapját.
Holnap Magdolna napja lesz.
Főoldal Hírek Hírek Sargentini-jelentés - Fideszes EP-képviselők: a döntés bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja
Sargentini-jelentés - Fideszes EP-képviselők: a döntés bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja PDF Nyomtat Email
2018 szeptember 12., szerda 17:39

Strasbourg, 2018. szeptember 12., szerda (MTI) - Jogi értelemben érvénytelen a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentés európai parlamenti (EP-) elfogadása, ugyanis csak a szavazási szabályok megsértésével sikerült elérni a kétharmados többséget - hangoztatták fideszes EP-képviselők a szerdai ülés után.
A strasbourgi sajtótájékoztatón Szájer József kijelentette, hogy "a döntés bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja (...), Magyarországot azért ítélik el, mert tudják, hogy soha nem fogja elfogadni a migránsbarát politikát".
A dokumentumot Szájer József "hazugságokon alapuló, koncepciós vádiratnak" nevezte, amely tele van tárgyi tévedésekkel és kiforgatja a tényeket.
Hozzátette, a vizsgált ügyek túlnyomó része nem tartozik az Európai Unió hatáskörébe, a 69 megállapításból 13-at már rendeztek, számos másikról pedig még zajlik a kötelezettségszegési eljárás.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások