Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 27.

Adalbert ünnepli névnapját.
Holnap Vencel napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék
Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék PDF Nyomtat Email
2019 július 13., szombat 18:54

A 21. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét július 14-i, MOL Napján korán kell felkelniük azoknak, akik valamennyi sportprogramon szeretnék buzdítani  a résztvevőket. Tiszaújváros központjában, ahol az úszás, kerékpározás és futás is jól figyelemmel kísérhető,  ugyanis már 9 órakor kezdetét veszi a Magyar Utánpótlás Gála, ahol az országos ranglista alapján a legjobb 16-16 gyermek és serdülő korcsoportos leány és fiú versenyez majd a nagyok pályáján, díszletei között. Az eredményhirdetés 10:45 órakor lesz a versenyközpontban.

Amennyiben a szeszélyes időjárás nem szól közbe, akkor 11:45 órakor elkezdődik a 14. ETU Triatlon Junior Európa-kupa női fináléja, hét magyarral, majd egy órával később, 12:45 órakor jöhet a fiúk csatája, ahol öt magyar érdekelt lesz. 13:45 órakor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódiumon megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A tiszaújvárosi 23. ITU Triatlon Világkupa 30 tagú női mezőnye – benne Bragmayer Zsanettel, Kovács Zsófiával és Putnóczki Dorkával - a tervek szerint 14:45 -kor kezdi meg az érmek és helyezések eldöntéséért vívott csatát.

A világkupa férfi fináléja – Dévay Márkkal, Ifj. Faldum Gáborral, Lehmann Bencével, Lehmann Csongorral és Tóth Tamással – 15:15-kor kezdődik.  17:30-kor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódium megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A junior Európa-kupa döntőn élő webes közvetítés lesz, míg az elit világkupa fináléját a Sport TV jóvoltából élőben, valamint a https://www.triathlonlive.tv honlapról elérhető ITU Live-on is követhetik az érdeklődők. A helyszínen szurkolók a Civis  Phőnix Hotel oldalában felállított óriás Led-falon is figyelemmel kísérhetik a versenyek alakulását.

 

A szabadisőpsort események teljesítéséért kiosztott tombolaszelvények sorsolása 18.30-kor kezdődik a Főtér nagyszínpadán, melyen ezt követően, 19 órától a JETLAG zenél.

A világkupa első 20 női és férfi versenyzőjének ünnepélyes eredményhirdetése 20 órakor lesz, szintén a Főtéren.

A napot, egyben a programsorozatot a 21 órakor kezdődő WELLHELLO koncert zárja.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások