DVTK Kupa, a FIFA játék szerelmeseinek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 26. kedd

Emánuel ünnepli névnapját.
Holnap Hajnalka napja lesz.
Főoldal Hírek Sport DVTK Kupa, a FIFA játék szerelmeseinek
DVTK Kupa, a FIFA játék szerelmeseinek PDF Nyomtat Email
2018 július 11., szerda 06:52

A DVTK e-sport szakosztálya július 15-én, vasárnap egy olyan offline versenysorozatot indít, mely komoly megméretési lehetőséget biztosít a FIFA játék szerelmeseinek. A DVTK Kupa elnevezésű eseményre korlátozott számban még lehet jelentkezni.
A FIFA18 játékversenyek közül, az online versenyek száma szinte végtelen. Ez a fajta megmérettetés nem, vagy csak részben teremti meg azt a versenyzői rutint, ami az e-sportoló számára elengedhetetlen egy helyszíni rendezvény megnyeréséhez. A szervezők elsősorban a klubok e-sportolóinak megjelenésére számítanak, de várják azon tehetségeket, akik nem tartoznak egyesülethez, klubot keresnek, vagy csak meg akarják mutatni játéktudásukat a nagyvilágnak.
A DVTK KUPA részvételi díja 3.000 Ft, melyért cserébe, egyfajta plusz ajándékként a DVTK minden jelentkezőnek ingyenes belépést biztosít majd egy hazai mérkőzésre, a napos oldalra.
Már több mint 40-en regisztráltak a DVTK Kupára. A jelentkezők között vannak a klubcsapatok, mint az MTK, Honvéd és az FTC és olyan neves játékosok is, mint Gabinho. Ebből az összetételéből is látszik, hogy izgalmas mérkőzéseket várhatnak a műfaj iránt érdeklődők. A versenyre  egyébként az első 64 fő jelentkezését tudják elfogadni. Regisztráció és további információk:
https://docs.google.com/forms/d/1GaSZH5h0jgubgdm0V2lAxMdYNPwNudOfcpv1JweidO4/viewform?edit_requested=true
Azért, hogy a torna még professzionálisabb legyen, a döntőket monitorokon fogják játszani, amit az acer.shop.hu, Magyarország ACER márkaboltja bocsájtott a DVTK rendelkezésére. A cég továbbá felajánlott egy értékes díjat, egy Acer Predator Galea 500 Gamer 3D headsettet, amit a torna győztese vihet haza. Az első három helyezett versenyző között 175.000 forint pénzdíjat osztanak szét, a GAMER'S ARTS Sportegyesület jóvoltából.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások