Bajnokság után, bajnokságok, Eb-k előtt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 22. szerda

Júlia, Rita ünnepli névnapját.
Holnap Dezső napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Bajnokság után, bajnokságok, Eb-k előtt
Bajnokság után, bajnokságok, Eb-k előtt PDF Nyomtat Email
2018 június 10., vasárnap 09:26

A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) úszói szisztematikusan végrehajtják a szezonra eltervezett programjukat. Bajnokságon vettek részt, bajnokságokra, és Európa-bajnokságokra készülnek.


A napokban, Hódmezővásárhelyen megrendezett ifjúsági országos bajnokságon Vécsei Réka 200 m mellen ezüstöt, 50 m mellen bronzot érdemelt ki, de emellett további három döntős helyezést is elért.
-    Az ifjúsági ob-t beépítettük Réka korosztályos Európa-bajnokságra kidolgozott felkészülésébe – tudtuk meg sajgó Lászlótól, az MVSI vezetőedzőjétől. – Rápihenés, formába hozás nélkül több számban indult. 100 m mellen 4., 50 m gyorson és 200 m vegyesen 8. lett. Az Eb-csapattagsága nem volt veszélyben, hiszen már régen teljesítette a kiküldetési A-szintet. Július első hetében tehát ő is képviselheti hazánkat az ifjúsági Eb-n, melynek Helsinki ad otthont. Másik élversenyzőnk, Sztankovics Anna a hétvégén Franciaországban, Mare Nostrum elnevezésű versenysorozat Canet városában megrendezendő 1. állomásán áll rajtkőre. A 24 tagú magyar delegáció tagja edzője, Szollár Gergő is. Anna célja, hogy elsősorban 200 m mellen, de akár 100, vagy 50 m mellen megússza az augusztusi felnőtt Eb kvalifikációs A-szintjét, melyre jó esélye van.  Június 10-23. között saját csoportommal, 13 versenyzővel nyugodt, festői környezetben Telkibányán edzőtáborozunk. A vizes tréningeket a gönci uszodában tartjuk. Vécsei Réka számára ez kiváló lehetőség lesz az Eb-felkészülés folytatására, finomítására. A többiek a korosztályos országos bajnokságokra tudnak majd itt remekül felkészülni. Nyugodt, festői környezetben.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások