• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 20.

Bernát, Felícia ünnepli névnapját.
Holnap Konstantin napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Kosár Eb aftermovie
Kosár Eb aftermovie PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 12., kedd 17:43

Nyáron Miskolc adott otthont a 14. Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságnak, ahol a közönség magyar bronzéremnek és színvonalas mérkőzéseknek, a város és a Miskolci Egyetem pedig annak az elismerésnek örülhetett, amelyet a kitűnő szervezésért kapott.

A Szervező Bizottság alaposan, hónapokon keresztül készült Miskolc – labdás sportágban első – felnőtt (17 – 30 éves korosztály) világversenyének megrendezésére, amelyen 16 férfi és 12 női egyetemi csapat indult, többségében hazájuk egyetemi bajnokai. Itt volt többek között a német, a spanyol, a szerb, a francia, az olasz, a lengyel, az észt és a magyar egyetemi férfi és/vagy női bajnokcsapat, összesen 350 játékossal. A szakmai stábokkal, edzőkkel, bírókkal, szervezőkkel, valamint az önkéntesekkel együtt 600-an vettek részt az Eb-n. Egy hét alatt 78 mérkőzést játszottak, ez 3120 perc tiszta játékidőt jelentett, a 600 fős delegáció Miskolcon töltött egy hete alatt megivott 12 ezer liter ásványvizet és elfogyasztott mintegy 1600 kg húst, 900 kg pékárut, de gyümölcsből is 700 kg-ot. Igen meleg volt, így 500 kiló jégre is szükség volt.

Csodálatos sportesemény egy szép városban, óriási hangulat és profi rendezés – mindez most újra átélhető: 14. Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság hivatalos aftermovie.

(https://youtu.be/RNW6ENkql28)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások