• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 20.

Bernát, Felícia ünnepli névnapját.
Holnap Konstantin napja lesz.
Főoldal Hírek Sport A biztos pontszerzés ‎a cél!
A biztos pontszerzés ‎a cél! PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 08., péntek 21:16

Interjú Juhász Csabival a hétvégi Nova Gorica Rally előtt.

Juhász Csaba - Juhász István
Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.
Nova Gorica Rally - 2017.09.08-09.

Szeptember 8-9-én újra felöltöd Juhász Pisti navigátoroddal a tűzálló versenyoverált és rajthoz álltok a 6. Nova Gorica Rally-n Szlovéniában.

A két nap tizenkettő gyors vár rátok. Pénteken öt szombaton hét összesen 150 versenykilométer kell megtennetek a lehető legrövidebb idő alatt.

Első nap a "Kromberk" elnevezésű gyors rövid (4,65km), de annál velősebbnek - kanyargósabbnak - tűnik. Ezt kétszer kell teljesítenetek. 12 óra után van a rajt, akkor már lehet akár még meleg is. Miként is tudtok gumit választani egy ilyen rövid, de intenzív gyorsra? A sok kanyar miatt akár a kézifék is bevetésre kerül?
- Nagyon nehéz verseny lesz. Minden gyorsaságit csak kétszer lehet bejárni, így nehéz felvenni a versenyt azokkal, akik már többször indultak itt. Trükkösek a pályák, most tényleg csak a biztos pontszerzés ‎a célunk.


A nap következő gyorsa a "Kambreško" lesz, ami több mint 22 kilométer és eléggé tempósnak tűnik. Ide egyenesen a "Kromberk" az az napi első gyorsról érkeztek. Lehet ezen gyorson fogtok Istvánnal bemelegedni a 22 km-es gyorsra? Mennyire kell okosan, de tempósan közlekedni és milyen keménységű gumival, hogy a Nova Goricában lévő szervizig maradjon is a gumiból?
- Először indulunk ezen a versenyen, semmilyen tapasztalatunk nincs. A gumi választás nem lesz gond, a pálya bejárás után meg van az elképzelésem.


A Baranya Kupa után történt-e fejlesztés a Renault Megane-on?
- A Megane-ra rákerült egy új Turbó és egy másik első stabilizátor. Most nem teszteltünk a verseny előtt, ezért nem tudom, hogy mennyivel lett jobb az autó. De igazából ezek csak apróságok, nagy csodát nem várhatunk ezektől a módosításoktól. Ez egy N-es autó, amit a Renault Sport fejleszt. Mi csak azokat az alkatrészeket tudjuk beépíteni, amit a Renault homologizál az autóhoz. ‎Sajnos már semmilyen új fejlesztés nem várható a továbbiakban.


Végezetül miként is szeretnétek szerepelni ezen versenyen?
- Mint már említettem, a biztos pontszerzés ‎a célunk.


Köszönjük Partnereink segítségét!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások