Ideiglenesen nem lehet jegyet vásárolni az M1 metró állomásain
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 11.

Zsolt, Leó ünnepli névnapját.
Holnap Gyula napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Ideiglenesen nem lehet jegyet vásárolni az M1 metró állomásain
Ideiglenesen nem lehet jegyet vásárolni az M1 metró állomásain PDF Nyomtat Email
2020 december 09., szerda 16:55

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében az M1 metróvonal peronfülkéiben a jegyértékesítés ideiglenes felfüggesztéséről döntöttünk. Az intézkedés visszavonásáig a jegyautomatákból, a pénztárakban, és az ügyfélközpontokban lehet jegyet, vagy bérletet vásárolni.

 Az elmúlt időszakban egyébiránt egyre kevesebben váltottak jegyet az M1 metróvonal állomásain dolgozó peronőröknél. A szolgáltatást főképp a turisták veszik igénybe, akiknek a száma jelentősen csökkent a koronavírus-járvány hatására. A csökkenő jegyértékesítés miatt, illetve a kisföldalatti állomásain szolgálatot teljesítő peronőrök védelme érdekében átmenetileg, határozatlan időre felfüggesztették a jegyértékesítést az M1 metró állomásain.

 

Az ideiglenes intézkedés ellenére a közösségi közlekedési szolgáltatás természetesen továbbra is csak érvényes jeggyel, vagy bérlettel vehető igénybe, amelynek meglétét a jegyellenőrök folyamatosan ellenőrzik. Az ügyfélközpontokban, a pénztárakban és a városszerte 0-24 órában működő mintegy 370 automatából továbbra is lehet jegyet és bérletet vásárolni. Az okostelefonnal rendelkező utasoknak érdemes megfontolni a mobiljegy használatát is, amely a járványidőszak során különösen biztonságos megoldást jelent.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások