Ideiglenesen módosul a budai fonódó villamosok közlekedése július 4-12-ig pályakarbantartás miatt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 15. szombat

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Ideiglenesen módosul a budai fonódó villamosok közlekedése július 4-12-ig pályakarbantartás miatt
Ideiglenesen módosul a budai fonódó villamosok közlekedése július 4-12-ig pályakarbantartás miatt PDF Nyomtat Email
2020 július 02., csütörtök 20:56

július 4 - 12-ig a 17-es villamos a Villányi út helyett a Krisztina körúton közlekedik, a 61-es villamos Hűvösvölgy felől csak a Moszkva térig, a Móricz Zsigmond körtér felől pedig csupán a Nagyenyed utcáig jár, az 59 és az 59A villamos helyett pedig a teljes vonalukon pótlóbusszal lehet utazni  A Korlátozás oka, hogy a BKV Zrt. villamospálya-karbantartási munkákat végez az Alkotás utcában a Nagyenyed utcai csomópontnál.

A karbantartási munkák idején:

a 17-es villamos a Móricz Zsigmond körtér és a Déli pályaudvar között a Villányi út helyett a Krisztina körúton közlekedik, ezért nem érinti a Tas vezér utca és a Nagyenyed utca közötti megállóit. A járatra a Móricz Zsigmond körtér és a Déli pályaudvar között az 56-os villamos megállóiban lehet felszállni.

A 61-es villamos két szakaszra bontva, Hűvösvölgy  - Moszkva tér valamint a Móricz Zsigmond Nagyenyed utca között jár. A Nagyenyed utcától, a munkálatok idejére létesített megállótól  a Moszkva térig a 139-es, a 140-es és a 140A jelzésű autóbuszokkal lehet utazni. Néhány méterrel arrébb azonban a 21-es, 21A, 39-es, a 102-es és az 59-es villamospótló autóbusznak is van megállója. Rövid gyaloglással, a Déli pályaudvarnál, az 56-os, 56A és az ideiglenesen arra terelt 17-es villamosok megállóját is el lehet érni.

     A Nagyenyed utca és a Széll Kálmán tér között a – munkálatok ideje alatt a Nagyenyed utcánál ideiglenesen megálló – 139-es, a 140-es, 140A autóbusszal, vagy a rövid gyaloglással elérhető Déli pályaudvarnál átszállva az M2-es metróval, a 17-es, az 56-56A villamossal, illetve a 21-21A, a 39-es, 102-es autóbusszal, az 59-es pótlóbusszal lehet utazni. 

Az 59-es és 59A jelzésű villamosokat a Moszkva tér és Farkasrét között autóbusszal pótolják.

Kertész Z István

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások