Pest megyei hírek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. március 28. szombat

Gedeon ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek
Pest megyei hírek
A járvány miatt a BKK visszavonja a jegyautomatákkal kapcsolatos közbeszerzést PDF Nyomtat Email
2020 március 27., péntek 14:16

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt ellehetetlenült a jegyautomaták üzemeltetéséről és fejlesztéséről szóló közbeszerzés határidőre történő, jogszerű lebonyolítása. A Budapesti Közlekedési Központ a főváros közlekedésének zavartalan működtetése érdekében a folyamatban lévő közbeszerzés leállításáról döntött, de a vállalat elkötelezett abban, hogy a jegykiadó automatákkal kapcsolatos minden jövőbeli lépés a jogszabályok, a transzparencia mellett történjen. BKK célja, hogy a kialakult járványügyi helyzetben és azt követően is folyamatosan biztosítsa a kötelező közösségi közlekedési közszolgáltatást, az utasok teljeskörű kiszolgálását és a díjtermékek elérését.

Bővebben...
 
Pótlóbusz jár a H6-os HÉV helyett Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között a március 28-29-i hétvégén PDF Nyomtat Email
2020 március 27., péntek 14:12

Rövidített útvonalon, Soroksár, Hősök tere és Tököl / Ráckeve között közlekedik a H6-os HÉV, Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között pedig pótlóbusszal lehet utazni a március 28-29-i hétvégén karbantartási munkák miatt. A soroksári Grassalkovich út–Rézöntő utcai csomópontban található közúti HÉV-átjárót már 27-én, pénteken este lezárják a forgalom elől, ezért a Grassalkovich út felől a Rézöntő utcát és a Templom utcát a Hősök tere felől lehet csak megközelíteni; a forgalomkorlátozás miatt változik a 166-os busz útvonala is.

Bővebben...
 
Pótlóbusz jár esténként a 3-as, a 28-as és a 62A villamos kőbányai szakaszán március 28-tól április 6-ig PDF Nyomtat Email
2020 március 26., csütörtök 15:59

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28-as pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik március 28-tól április 6-ig, minden este 20 óra után, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a fűvel borított pályaszakaszon az öntözőberendezés javítását végzik. A 62A villamos szintén rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között jár. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbusszal lehet utazni.

Bővebben...
 
A csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe április 1-jén PDF Nyomtat Email
2020 március 26., csütörtök 13:53

 A szombati menetrenden alapuló, de számos frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító menetrendet vezet be munkanapokra a BKK április 1-jétől, szerdától, mert a 80-90 százalékkal visszaesett utasszám nem indokolja a tanszüneti közlekedési rend további fenntartását. Csúcsidőben a metró-, valamint a nagyobb forgalmat bonyolító villamos- és buszvonalakon továbbra is a forgalomhoz mérten sűrű járatindulásra lehet számítani.

Bővebben...
 
Átmeneti intézkedések a kedvezményes bérletekkel kapcsolatosan PDF Nyomtat Email
2020 március 24., kedd 14:06

A kialakult járványhelyzetben a személyes érintkezés minimálisra csökkentése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ ideiglenes eljárásrendet vezetett be az álláskeresők bérletével, valamint a nyugdíjas és a kisgyerekes kedvezmények igénybevételével kapcsolatban.

Bővebben...
 
Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban: Koronavírus-helyzet Erzsébetvárosban -Biztosítjuk a 70 év feletti kerületi lakosok ellátását! PDF Nyomtat Email
2020 március 19., csütörtök 17:19

Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban, mert szeretnénk, ha kerületünk lakói minél szélesebb körben értesülnének arról, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzet hogyan érinti a hétköznapjaikat.

Bővebben...
 
Átmenetileg bezárnak a BKK ügyfélközpontjai PDF Nyomtat Email
2020 március 19., csütörtök 06:33

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének megelőzése, megfékezése érdekében március 19-től, csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a BKK ügyfélközpontjai, amelyek forgalma az elmúlt napokban minimálisra csökkent.

Bővebben...
 
Március 19-től tanszüneti menetrend szerint indulnak a járatok Budapesten PDF Nyomtat Email
2020 március 17., kedd 06:45

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként március 16-tól, hétfőtől ideiglenesen nem látogathatják az iskolákat a tanulók.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások