Pest megyei hírek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 8. szombat

László ünnepli névnapját.
Holnap Emőd napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek
Pest megyei hírek
„Az erzsébetvárosi mérleg: 6 hónap, 126 polgár, több mint 7.7 millió forint szociális támogatás PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 07., péntek 09:49

Erzsébetváros önkormányzata a járvány kitörésekor a szociális támogatás új formáit hozta létre a rászorulók számára. Azoknak, akik a elvesztették a munkájukat egyszeri települési támogatásként 57.000, családosoknak 71.250 forintot, otthonápolási támogatásként pedig egyszeri 57.000 forintot szavaztunk meg.

Bővebben...
 
Új, nyilvános frissítő pontok a BKK ügyfélközpontjaiban PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 07., péntek 08:47

Nyilvános vízadagoló automatát állítottak üzembe a Budapesti Közlekedési Központ 12 ügyfélközpontjában a Hűsítő Budapest akció keretében. A frissítő pontok bárki számára elérhetők az ügyfélközpontok nyitvatartási idejében. A BKK FUTÁR alkalmazása eközben a hőségben igen hasznos szolgáltatással bővült: a térképes felületen már az is látható, hol találunk utunk során ivókutakat.

Bővebben...
 
Pótlóbusz jár a Könyves Kálmán körúton az 1-es villamos helyett három hétig pályafelújítás miatt PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 06., csütörtök 16:12

 Villamospálya-felújítás miatt augusztus 8-tól három hétig pótlóbusz jár az 1-es villamos helyett a Hungária körút és a Könyves Kálmán körút egy-egy szakaszán. Augusztus 8-a és 21-e között a villamos a Bécsi út és a Puskás Ferenc Stadion, valamint Kelenföld vasútállomás és a Közvágóhíd között jár, ezt követően, 22-e és 28-a között pedig a Bécsi út és a Puskás Ferenc Stadion, valamint Kelenföld vasútállomás és a Népliget között közlekedik. A kimaradó szakaszon mindhárom héten pótlóbusszal lehet utazni. A Hungária körút és a Könyves Kálmán körút érintett szakaszain a pótlóbuszok akadálytalan haladása érdekében buszsávokat jelölnek ki.

Bővebben...
 
A lakosság bevonásával újulhat meg a Gubacsi híd és környezete PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 06., csütörtök 16:10

A jelenkor elvárásainak megfelelően, a térséget érintő jövőbeni közlekedési fejlesztéseket is figyelembe véve újíthatják fel a Pesterzsébetet Csepellel összekötő Gubacsi hidat. A Budapesti Közlekedési Központ egy döntéselőkészítő tanulmányt készíttet, ami alapját képezi majd a dunai átkelő és környéke rekonstrukciója engedélyezési és kivitelezési terveinek. Fontos, hogy a tervek kialakítását minél szélesebb körű egyeztetés előzze meg, ezért a BKK várja az érintett lakosság, illetve a térség közvetlen környezetében közlekedők véleményét a térség átalakításával kapcsolatban.

Bővebben...
 
Rendkívüli igazgatósági ülésen döntött a BKK a Közbeszerzési Hatóság hiánypótlásával kapcsolatban PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 04., kedd 19:13

A Lánchíd felújításának közbeszerzési eljárása kapcsán a Budapesti Közlekedési Központ Igazgatósága a mai napon eleget tett a Közbeszerzési Hatóság újonnan támasztott követelményeinek.

Bővebben...
 
Élhető terek, fenntartható város: tizenöt budapesti helyszínen indulnak forgalomcsillapítási mintaprojektek PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 01., szombat 12:59

Aligha akad olyan Budapesten élő ember, aki ne egy élhetőbb, otthonosabb, biztonságosabb, csendesebb és tisztább levegőjű fővárosban szeretne élni.

Bővebben...
 
Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére PDF Nyomtat Email
2020 július 31., péntek 18:24

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobbnak ítélt pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer illetve 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A BKK célja ötleteket gyűjteni a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának kreatív megtervezéséhez, amelyek aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

Bővebben...
 
A pártok által kitett pultokra nem kell közterületfoglalási engedély! PDF Nyomtat Email
2020 július 31., péntek 18:22

A Momentum aktivistái az elmúlt hetekben országszerte számos forgalmas csomópontra kitelepültek a lila pultokkal, hogy egyrészt begyűjtsék a kormány propaganda konzultációit, másrészt a valódi konzultáció keretében megismerjék az emberek igazi véleményét a kormány válság- és járványkezeléséről.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások